第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
六、阅读理解。
A

根据所提供的信息补全短文。
Mike is my pen friend. He is 1.
A
根据所提供的信息补全短文。
Mike is my pen friend. He is 1.
12/twelve
years old. He 2. is/comes
from the US. He lives 3. in
New York. He can speak English and 4. French
. He likes listening to 5. music
and riding his bicycle.
答案:
1.12/twelve 2.is/comes 3.in 4.French 5.music
B
David is a British boy. He likes sports. He goes jogging(慢跑)every morning and plays football after school. At weekends,he goes to the sports club.
But one day,he broke(折断,骨折)his leg in the PE lesson and he had to stay at home. He was really sad. His mother gave him some sports books. But he didn’t want to read. His brother gave him some CDs. He didn’t like them,either. David’s father came home with two letters in his hands. David looked at the big stamp on one envelope(信封). It had got a picture of a beautiful beach on it. David liked it very much. He said,“I want to collect stamps. Please buy me an album(集邮簿).”
Now collecting stamps is David’s new hobby. He has got more than one hundred stamps in his album. These stamps have got pictures of rivers,plants,buildings,animals,cars and people on them.
根据短文内容回答下列问题,把答案写在横线上。
1. Does David like sports?
2. What does David do every morning?
3. Why did David have to stay at home?
4. What did David’s mother give him?
5. How many stamps has David got in his album?
David is a British boy. He likes sports. He goes jogging(慢跑)every morning and plays football after school. At weekends,he goes to the sports club.
But one day,he broke(折断,骨折)his leg in the PE lesson and he had to stay at home. He was really sad. His mother gave him some sports books. But he didn’t want to read. His brother gave him some CDs. He didn’t like them,either. David’s father came home with two letters in his hands. David looked at the big stamp on one envelope(信封). It had got a picture of a beautiful beach on it. David liked it very much. He said,“I want to collect stamps. Please buy me an album(集邮簿).”
Now collecting stamps is David’s new hobby. He has got more than one hundred stamps in his album. These stamps have got pictures of rivers,plants,buildings,animals,cars and people on them.
根据短文内容回答下列问题,把答案写在横线上。
1. Does David like sports?
Yes, he does.
2. What does David do every morning?
He goes jogging.
3. Why did David have to stay at home?
Because he broke his leg in the PE lesson.
4. What did David’s mother give him?
She gave him some sports books.
5. How many stamps has David got in his album?
He has got more than one hundred stamps.
答案:
1.Yes, he does. 2.He goes jogging. 3.Because he broke his leg in the PE lesson. 4.She gave him some sports books. 5.He has got more than one hundred stamps.
查看更多完整答案,请扫码查看