第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
一、看图,认词语。请根据所给图片,找出与它对应的词语,并将答案的字母标号填在图下的括号中。

1. (
2. (
3. (
4. (
A. send a letter
B. a dragon kite
C. a book about the world
D. play the piano
1. (
D
) 2. (
C
) 3. (
B
) 4. (
A
)A. send a letter
B. a dragon kite
C. a book about the world
D. play the piano
答案:
1. D 2. C 3. B 4. A
二、用 and 或 but 填空。
1. I've got a piano
2. Daming has got a Chinese kite
3. I like dancing,
4. I live in London,
5. I have got a postcard,
1. I've got a piano
and
I play it every day.2. Daming has got a Chinese kite
and
we fly it in the park.3. I like dancing,
but
it's difficult for me.4. I live in London,
but
I'm not British.5. I have got a postcard,
but
it's not from my pen friend.
答案:
1. and 2. and 3. but 4. but 5. but
阅读理解。
I'm Huang Wei. I have a pen friend. His name is Leo. He comes from Canada. We write letters to each other every month. In his first letter, Leo told me about his life and described(描述) the CN Tower in Toronto. I wrote back about my city in China and delicious food. We even exchanged(交换) postcards!
Writing to Leo is exciting. I love learning about Canadian holidays, schools and his hobbies like ice hockey(冰球). He asks me questions about Chinese festivals and my favourite subjects. It feels special to share(分享) stories and learn about a different country. I can't wait for his next letter!
根据短文内容填写恰当的单词或词组。
1.
2. The CN Tower is in
3. Huang Wei told his pen friend about his city and
4. Huang Wei's pen friend likes
5. Huang Wei thinks writing to his pen friend helps him learn about a different
I'm Huang Wei. I have a pen friend. His name is Leo. He comes from Canada. We write letters to each other every month. In his first letter, Leo told me about his life and described(描述) the CN Tower in Toronto. I wrote back about my city in China and delicious food. We even exchanged(交换) postcards!
Writing to Leo is exciting. I love learning about Canadian holidays, schools and his hobbies like ice hockey(冰球). He asks me questions about Chinese festivals and my favourite subjects. It feels special to share(分享) stories and learn about a different country. I can't wait for his next letter!
根据短文内容填写恰当的单词或词组。
1.
Leo
is from Canada.2. The CN Tower is in
Toronto
, Canada.3. Huang Wei told his pen friend about his city and
delicious food
.4. Huang Wei's pen friend likes
ice hockey
.5. Huang Wei thinks writing to his pen friend helps him learn about a different
country
.
答案:
1. Leo 2. Toronto 3. delicious food 4. ice hockey 5. country
查看更多完整答案,请扫码查看