2025年自主学习手册辽宁少年儿童出版社七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年自主学习手册辽宁少年儿童出版社七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年自主学习手册辽宁少年儿童出版社七年级英语上册译林版》

(
D
) 1. What can we learn about from Paragraph 2?
A. The writer bought all the magnets by herself.
B. The writer's magnets are all big and colourful.
C. The writer's first fridge magnet is about London Bridge.
D. The writer's magnets are from both large and small places.
(
D
) 2. What does the underlined word "remind" mean in Paragraph 3?
A. To explain (解释) something.
B. To describe (描述) something.
C. To let someone forget something.
D. To make someone think of something.
(
C
) 3. What does the writer think of her magnet collection?
A. It shows famous stories.
B. It brings her more money.
C. It helps her connect with the world.
D. It's the only way to improve memory.
(
C
) 4. What is the best title (标题) of the passage?
A. My Favourite Magnet
B. My Aunt's Influence on Me
C. My Hobby of Collecting Magnets
D. Memories of My Different Travels
答案: 1. D
2. D
3. C
4. C
七、首字母填空
Every happy child has a hobby. That's what my mom always says. My hobby is studying the night sky because I love to see the s
stars
. They seem (似乎) small but look shiny (发光的). My sister's hobby is playing the p
piano
. Many people have hobbies like ours. B
But
some people have strange hobbies.
Jim, a friend of mine, collects rocks. Everywhere he goes, he stops and l
looks
at rocks. If he finds an interesting one, he takes it h
home
and puts it into his collection jar (罐子). His mom says that he must s
stop
. His room is f
full
of rocks.
My mom's friend collects salt and pepper shakers (调料瓶). But she does not collect every salt and pepper shaker. They have to have something to do with b
bears
. They can have a picture of a bear or look like a bear.
On my way to school, I see a boy called David. He is r
reading
a book on a bus. I say to him, "That is a good book." He says, "Yes, it is a good book. You can see that it has a g
green
cover. I love collecting books with green covers." That's a strange hobby. His dream is to have a wall in his house with only green books on it!
And as Mom always says, "Every happy child has a hobby." What's your hobby?
1. s______ 2. p______ 3. B______ 4. l______ 5. h______
6. s______ 7. f______ 8. b______ 9. r______ 10. g______
答案: 1. stars 2. piano 3. But 4. looks 5. home 6. stop 7. full 8. bears 9. reading 10. green

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭