第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、阅读理解
At times, it can be hard for you to believe in yourself, especially if you have developed doubts about your self-worth. Below are some simple things that you can do to start believing in yourself.
Make a list of your past achievements
Make a list of all of the things that you are good at. After you've finished a short list, try to find out what you have done well over and over again to understand your skills. As you identify (识别) the skills that helped you complete things, try to find more activities that will help you use these skills.
Talk to people who love you
If you're having trouble seeing all the wonderful things about yourself, you can always talk to someone who loves you. Sometimes we have difficulty seeing the best things about ourselves, but the people who love us will never struggle to see those things.
Set achievable goals
Make sure that you develop goals that are in line with your skills and that are achievable. Remember! After you set a goal, work hard until you achieve it. If a goal seems too difficult, try breaking it into a series of smaller goals and focus on one at a time.
▲
Take a few moments at the end of each day to rethink your experiences. If you have a day that you don't complete as much as you hoped, you should try to learn what you can from the situation. This helps you avoid repeating any mistake you might have made.
(
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
(
A. successes
B. efforts
C. skills
D. abilities
(
A. set achievable goals
B. work harder
C. learn from experience
D. see the best things about yourself
(
A. Manage your time
B. Rethink each day
C. Connect with people
D. Keep moving forward
(
A. the value of self-confidence
B. the ways to believe in oneself
C. the importance of setting goals
D. the good points of communication
At times, it can be hard for you to believe in yourself, especially if you have developed doubts about your self-worth. Below are some simple things that you can do to start believing in yourself.
Make a list of your past achievements
Make a list of all of the things that you are good at. After you've finished a short list, try to find out what you have done well over and over again to understand your skills. As you identify (识别) the skills that helped you complete things, try to find more activities that will help you use these skills.
Talk to people who love you
If you're having trouble seeing all the wonderful things about yourself, you can always talk to someone who loves you. Sometimes we have difficulty seeing the best things about ourselves, but the people who love us will never struggle to see those things.
Set achievable goals
Make sure that you develop goals that are in line with your skills and that are achievable. Remember! After you set a goal, work hard until you achieve it. If a goal seems too difficult, try breaking it into a series of smaller goals and focus on one at a time.
▲
Take a few moments at the end of each day to rethink your experiences. If you have a day that you don't complete as much as you hoped, you should try to learn what you can from the situation. This helps you avoid repeating any mistake you might have made.
(
D
) 1. How many suggestions does the writer offer us?A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
(
A
) 2. The underlined word "achievements" in the passage means ______.A. successes
B. efforts
C. skills
D. abilities
(
D
) 3. Talking to people who love you can help you ______.A. set achievable goals
B. work harder
C. learn from experience
D. see the best things about yourself
(
B
) 4. Which is the most suitable title for ▲?A. Manage your time
B. Rethink each day
C. Connect with people
D. Keep moving forward
(
B
) 5. The passage mainly shows us ______.A. the value of self-confidence
B. the ways to believe in oneself
C. the importance of setting goals
D. the good points of communication
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对于文章内容的理解和把握,需要学生具备阅读、理解和分析的能力。题目包含了五个小题,分别涉及文章细节的理解、词义猜测、主旨大意等方面。
1. 第一题是细节理解题,需要学生从文章中找出作者给出的建议数量。
2. 第二题是词义猜测题,需要学生根据上下文推断“achievements”的含义。
3. 第三题是细节理解题,询问与爱你的人交谈的好处。
4. 第四题是标题归纳题,需要学生根据文章内容选出最合适的标题。
5. 第五题是主旨大意题,考查学生对文章主旨的理解。
【答案】:
1. D
原文中提到了四个建议:列出过去的成就、和爱你的人交谈、设定可实现的目标、每天反思。因此,答案为D。
2. A
根据原文“Make a list of your past achievements”,可以推断“achievements”指的是过去的成功或成就,因此答案为A,即“successes”。
3. D
原文中提到“Sometimes we have difficulty seeing the best things about ourselves, but the people who love us will never struggle to see those things.”,意思是与爱你的人交谈可以帮助你看到自己最好的一面,因此答案为D。
4. B
原文中提到“Take a few moments at the end of each day to rethink your experiences.”,意思是在每天结束时花点时间反思你的经历,因此最合适的标题是“Rethink each day”,答案为B。
5. B
原文主要介绍了如何开始相信自己,给出了四个建议,因此主旨大意是关于如何相信自己的方法,答案为B。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对于文章内容的理解和把握,需要学生具备阅读、理解和分析的能力。题目包含了五个小题,分别涉及文章细节的理解、词义猜测、主旨大意等方面。
1. 第一题是细节理解题,需要学生从文章中找出作者给出的建议数量。
2. 第二题是词义猜测题,需要学生根据上下文推断“achievements”的含义。
3. 第三题是细节理解题,询问与爱你的人交谈的好处。
4. 第四题是标题归纳题,需要学生根据文章内容选出最合适的标题。
5. 第五题是主旨大意题,考查学生对文章主旨的理解。
【答案】:
1. D
原文中提到了四个建议:列出过去的成就、和爱你的人交谈、设定可实现的目标、每天反思。因此,答案为D。
2. A
根据原文“Make a list of your past achievements”,可以推断“achievements”指的是过去的成功或成就,因此答案为A,即“successes”。
3. D
原文中提到“Sometimes we have difficulty seeing the best things about ourselves, but the people who love us will never struggle to see those things.”,意思是与爱你的人交谈可以帮助你看到自己最好的一面,因此答案为D。
4. B
原文中提到“Take a few moments at the end of each day to rethink your experiences.”,意思是在每天结束时花点时间反思你的经历,因此最合适的标题是“Rethink each day”,答案为B。
5. B
原文主要介绍了如何开始相信自己,给出了四个建议,因此主旨大意是关于如何相信自己的方法,答案为B。
二、微写作
Everyone has their own problems. As a Grade 9 student, what are yours these days? Marks, parents, weight, friendship or ...? Write them down in your diary.
Tuesday, 9 October______
Everyone has their own problems. As a Grade 9 student, what are yours these days? Marks, parents, weight, friendship or ...? Write them down in your diary.
Tuesday, 9 October______
These days I feel too tired because of the coming monthly exams. I have so much homework that I have to stay up late. As a result, I can't stay awake in the daytime and sometimes I feel sleepy in class. But nobody understands me, even Mum and Dad. They are too strict with me. They will be angry with me unless I study all day. I used to have some good friends, but now everyone seems to be very busy. I feel much too stressed and I don't know how to change all this. Who can help me out?
答案:
These days I feel too tired because of the coming monthly exams. I have so much homework that
I have to stay up late. As a result, I can't stay awake in the daytime and sometimes I feel sleepy in class.
But nobody understands me, even Mum and Dad. They are too strict with me. They will be angry with
me unless I study all day. I used to have some good friends, but now everyone seems to be very busy.
I feel much too stressed and I don't know how to change all this. Who can help me out?
These days I feel too tired because of the coming monthly exams. I have so much homework that
I have to stay up late. As a result, I can't stay awake in the daytime and sometimes I feel sleepy in class.
But nobody understands me, even Mum and Dad. They are too strict with me. They will be angry with
me unless I study all day. I used to have some good friends, but now everyone seems to be very busy.
I feel much too stressed and I don't know how to change all this. Who can help me out?
查看更多完整答案,请扫码查看