第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
(
A.in
B.on
C.behind
D.between
B
)1.There is not much water ______ Earth.A.in
B.on
C.behind
D.between
答案:
B
(
A.wash
B.to wash
C.washing
D.washed
B
)2.We use water ______ clothes every day.A.wash
B.to wash
C.washing
D.washed
答案:
B
(
A.waste
B.wasted
C.to waste
D.wasting
A
)3.We shouldn't ______ useful things.A.waste
B.wasted
C.to waste
D.wasting
答案:
A
(
A.is good for
B.is good at
C.is bad for
D.is bad at
C
)4.Watching TV too much ______ our eyes.A.is good for
B.is good at
C.is bad for
D.is bad at
答案:
C
(
A.need
B.want
C.must
D.are wanting
C
)5.It's five to five. We ______ clean the classroom.A.need
B.want
C.must
D.are wanting
答案:
C
(
A.rubbish
B.fish
C.plastic
D.oil
B
)6.There are too many ______ in the water.A.rubbish
B.fish
C.plastic
D.oil
答案:
B
(
A.so many
B.too many
C.so much
D./
C
)7.You shouldn't drive ______.A.so many
B.too many
C.so much
D./
答案:
C
(
A.is;papers
B.is;paper
C.are;paper
D.are;papers
B
)8.There ______ a lot of ______ on the desk.A.is;papers
B.is;paper
C.are;paper
D.are;papers
答案:
B
三、阅读理解。
I ask some people,“What's the most important thing in you life?” They answer,“Money.” And I ask some people,“What's your favourite thing in your life?” Their answers are the same—money. We all know money is important. And we can't have a good life if we don't have money. But I want to say money is not everything. We can buy a big house,but we can't buy a good family;we can buy cars,but we can't buy time. In our life,we have many important things,e.g. love. Love can bring us hope and make us happy.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
(
(
(
(
I ask some people,“What's the most important thing in you life?” They answer,“Money.” And I ask some people,“What's your favourite thing in your life?” Their answers are the same—money. We all know money is important. And we can't have a good life if we don't have money. But I want to say money is not everything. We can buy a big house,but we can't buy a good family;we can buy cars,but we can't buy time. In our life,we have many important things,e.g. love. Love can bring us hope and make us happy.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
√
)1. Many people think money is very important.(
×
)2. Money is everything.(
×
)3. We can't buy time,but we can buy a good family.(
×
)4. We can buy everything if we have money.(
√
)5. Besides(除了) money,we have many good things in our life.
答案:
1. √ 2. × 3. × 4. × 5. √
查看更多完整答案,请扫码查看