第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
一、听录音,选出与对话意思相符的选项,听两遍。
(
A. On foot. B. By bus. C. By bike.
(
A. It’s clean. B. There are many shops. C. It’s big.
(
A. We can plant more trees. B. We can plant more flowers. C. We can drive a car.
(
A. A banana skin. B. A banana. C. An orange skin.
(
A. At 8:00. B. At 7:40. C. At 8:20.
(
C
)1. How does Nancy usually go to school?A. On foot. B. By bus. C. By bike.
(
B
)2. Why does Tom like living in the city?A. It’s clean. B. There are many shops. C. It’s big.
(
A
)3. What can we do to keep the air clean?A. We can plant more trees. B. We can plant more flowers. C. We can drive a car.
(
A
)4. What’s on the ground?A. A banana skin. B. A banana. C. An orange skin.
(
C
)5. What time does the film begin?A. At 8:00. B. At 7:40. C. At 8:20.
答案:
1. C 2. B 3. A 4. A 5. C
二、根据要求完成句子。
1. 十年前,是什么让我们的城市变脏?(译成英文)
What
2. Are you tired?(改为同义句)
3. 水中曾有垃圾,鱼儿死了。(译成英文)
There
1. 十年前,是什么让我们的城市变脏?(译成英文)
What
made
our city
dirty
ten years ago?2. Are you tired?(改为同义句)
Do
you feel
tired?3. 水中曾有垃圾,鱼儿死了。(译成英文)
There
was
rubbish
in the water and the fish were
dead
.
答案:
1. made, city dirty 2. Do, feel 3. was rubbish, were dead
三、用所给单词的适当形式填空。
1. The clothes ______ (make) the bed messy this morning.
2. We can ______ (walk) to school.
3. ______ (keep) the river clean,we shouldn’t ______ (throw) rubbish in it.
4. Billy ______ (slip) on the banana skin and ______ (fall).
5. Would you like ______ (clean) the desks and chairs?
1. The clothes ______ (make) the bed messy this morning.
made
2. We can ______ (walk) to school.
walk
3. ______ (keep) the river clean,we shouldn’t ______ (throw) rubbish in it.
To keep
,throw
4. Billy ______ (slip) on the banana skin and ______ (fall).
slips
,falls
5. Would you like ______ (clean) the desks and chairs?
to clean
答案:
1. made 2. walk 3. To keep, throw 4. slips, falls 5. to clean
四、阅读理解。
Water is important. We can’t live without water,but now there is not enough water on Earth. It is the biggest problem. It influences(影响) our daily life. So we must find a way to solve this problem. In our daily life,we often leave the tap on after cleaning hands. Sometimes we drop litter in the river. So the water in the river becomes dirty. Don’t let the last drop of water on Earth be our tears.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
(
(
(
(
Water is important. We can’t live without water,but now there is not enough water on Earth. It is the biggest problem. It influences(影响) our daily life. So we must find a way to solve this problem. In our daily life,we often leave the tap on after cleaning hands. Sometimes we drop litter in the river. So the water in the river becomes dirty. Don’t let the last drop of water on Earth be our tears.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
√
)1. This article(文章) mainly talks about water shortage(短缺).(
√
)2. We usually forget to turn off the tap after cleaning hands.(
×
)3. Water pollution(污染)is not a problem now.(
×
)4. We shouldn’t care about water pollution.(
√
)5. If we go on wasting water,there will be no water on Earth.
答案:
1. √
2. √
3. ×
4. ×
5. √
2. √
3. ×
4. ×
5. √
查看更多完整答案,请扫码查看