第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
三、根据所给中文提示,完成句子。
1. —— David的妈妈看起来很伤心。
——发生什么事情了?
— David's mother
—
2. 昨天谁带了故事书来教室里?
Who
3. ——后来发生什么事了?
——我的新风筝丢了。
— What
— I
4. 昨天风很大,我们没有去爬山。
It
1. —— David的妈妈看起来很伤心。
——发生什么事情了?
— David's mother
looks
sad.—
What happened
?2. 昨天谁带了故事书来教室里?
Who
brought
the storybook to
the classroom
yesterday?3. ——后来发生什么事了?
——我的新风筝丢了。
— What
happened
then?— I
lost
my new
kite.4. 昨天风很大,我们没有去爬山。
It
was windy
yesterday. We didn't
go climbing
.
答案:
1. looks,What happened 2. brought,to,classroom 3. happened,lost,new 4. was windy,didn't,climbing
四、阅读理解。
It was Saturday yesterday. Jack was very busy. In the morning,he got up at six twenty. He did some sports. Then he cleaned his bedroom. After that,he helped his mum cook lunch. They had vegetables and fish for lunch. After lunch,Jack went to the zoo with his good friend,Tom. They saw many animals in the zoo. They took pictures there,too. Jack liked the elephants and Tom liked the lovely monkeys. They were very happy yesterday.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
(
(
(
(
It was Saturday yesterday. Jack was very busy. In the morning,he got up at six twenty. He did some sports. Then he cleaned his bedroom. After that,he helped his mum cook lunch. They had vegetables and fish for lunch. After lunch,Jack went to the zoo with his good friend,Tom. They saw many animals in the zoo. They took pictures there,too. Jack liked the elephants and Tom liked the lovely monkeys. They were very happy yesterday.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
√
)1. Jack was busy and happy on Saturday.(
√
)2. Jack did some sports in the morning.(
×
)3. Jack cooked lunch for his mum.(
×
)4. Jack and Tom went to the park in the afternoon.(
√
)5. They took pictures and saw animals there.
答案:
1. √ 2. √ 3. × 4. × 5. √
一、根据所听到的内容和问题,选择正确的答案,听两遍。
(
(
C. Yes, it did. D. I don't know.
(
(
C. He'd like to make cakes. D. He'd like to eat cakes at home.
(
C. Nancy lost her football. D. Nancy lost the football match.
(
B
)1. A. In the park. B. At home. C. In the classroom. D. At school.(
C
)2. A. No, it didn't. B. It rained.C. Yes, it did. D. I don't know.
(
A
)3. A. Three. B. Two. C. Four. D. Five.(
C
)4. A. He'd like to have a picnic. B. He'd like to fly kites.C. He'd like to make cakes. D. He'd like to eat cakes at home.
(
D
)5. A. Yes. Nancy lost her football. B. Yes. Nancy lost the football match.C. Nancy lost her football. D. Nancy lost the football match.
答案:
1. B 2. C 3. A 4. C 5. D
查看更多完整答案,请扫码查看