第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
一、根据所听内容,补全对话,听两遍。
A:Mike,
B:I
A:What did you do there?
B:I
A:You must be very happy.
B:Of course.
A:Mike,
where
did you go last ______Sunday
? I ______called
you but you ______weren't
at home.B:I
went
to a farm and ______visited
my aunt there.A:What did you do there?
B:I
picked
oranges and ______ate
them. I ______fished
there and I ______caught
a very big fish.A:You must be very happy.
B:Of course.
答案:
where, Sunday, called, weren't, went, visited, picked, ate, fished, caught
二、在Ⅱ栏中选出与Ⅰ栏相对应的答句。
Ⅰ Ⅱ
(
(
(
(
(
(
Ⅰ Ⅱ
(
F
)1. Where did you go? A. It was Saturday.(
D
)2. Was there a book on the desk? B. Yes,we did.(
B
)3. Did you have any water? C. I was ill.(
A
)4. What day was it yesterday? D. Yes,there was.(
C
)5. How were you yesterday? E. I ate a big ice cream.(
E
)6. What did you eat,Bobby? F. I went to a park.
答案:
1. F 2. D 3. B 4. A 5. C 6. E
三、根据图意,将下列对话补充完整。
1.
A:Where
B:I went to the zoo with my father and mother. We saw many animals.
2.
A:Look at the
B:There is a snack bar over there. We can go there.
1.
did
you
go
for the holiday?B:I went to the zoo with my father and mother. We saw many animals.
2.
heavy
rain
. We don't have an umbrella.B:There is a snack bar over there. We can go there.
答案:
1. did you go 2. heavy rain
四、阅读理解。
At weekends,some people like to stay at home,some like to go for a walk and others like to play football with their friends. My brother John works hard in a factory from Monday to Friday. Last Saturday he drove us to a farm. John planted trees and did farm work there. I gave food to the animals. My parents cooked a big meal for us. We enjoyed the weekend on the farm very much.
根据短文内容,完成下列题目。
1. What do people like to do at weekends?
Some people like to
2. Does John work hard at weekends?
3. Where did John and his family go last weekend?
4. What did John do on the farm?
5. What did you do last weekend? (根据实际情况回答)______
At weekends,some people like to stay at home,some like to go for a walk and others like to play football with their friends. My brother John works hard in a factory from Monday to Friday. Last Saturday he drove us to a farm. John planted trees and did farm work there. I gave food to the animals. My parents cooked a big meal for us. We enjoyed the weekend on the farm very much.
根据短文内容,完成下列题目。
1. What do people like to do at weekends?
Some people like to
stay at home
,some like to go for a walk
and others like to play football with their friends
.2. Does John work hard at weekends?
No, he doesn't.
3. Where did John and his family go last weekend?
They went to a farm.
4. What did John do on the farm?
He planted trees and did farm work.
5. What did you do last weekend? (根据实际情况回答)______
答案:
1. stay at home, go for a walk, play football with their friends 2. No, he doesn't. 3. They went to a farm. 4. He planted trees and did farm work. 5.示例: I went to the park with my friends. We had a picnic there.
查看更多完整答案,请扫码查看