第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
(
A.find;is looking for
B.look for;is finding
C.find;look for
D.look for;find
A
)4.Mary can't ______ her bag. Now she ______ it.A.find;is looking for
B.look for;is finding
C.find;look for
D.look for;find
答案:
A
(
A.for
B.to
C./
D.of
B
)5.Bobby gives a banana ______ Sam.A.for
B.to
C./
D.of
答案:
B
(
— Because it's my birthday.
A.What
B.Where
C.Why
D.When
C
)6.— ______ are you happy today?— Because it's my birthday.
A.What
B.Where
C.Why
D.When
答案:
C
(
— It ______ you ______ eat or drink here.
A.mean;mustn't
B.means;can
C.means;can't
D.means;must
C
)7.— What does "No eating or drinking" mean?— It ______ you ______ eat or drink here.
A.mean;mustn't
B.means;can
C.means;can't
D.means;must
答案:
C
(
A.any
B.some
C.a
D.an
B
)8.Do you want ______ juice?A.any
B.some
C.a
D.an
答案:
B
(
A.Is
B.Are
C.Do
D.Does
A
)9.______ someone smoking?A.Is
B.Are
C.Do
D.Does
答案:
A
(
A.keep quiet
B.walk carefully
C.stay away from it
D.go into
B
)10.The sign "Wet floor" on the floor means you should ______.A.keep quiet
B.walk carefully
C.stay away from it
D.go into
答案:
B
三、根据句意,选择合适的内容,并将其序号填在横线上。
A. Don't climb the trees B. No eating or drinking C. Wet floor D. No photos E. No smoking
1. We can see the sign "
2.
3. In the museum,we can see the sign "
4. Mike,look at the sign "
5. Here's a sign "
A. Don't climb the trees B. No eating or drinking C. Wet floor D. No photos E. No smoking
1. We can see the sign "
E
" at school or in the hospital.2.
A
,Tom. Can't you see the sign "No climbing" there?3. In the museum,we can see the sign "
D
" on the wall.4. Mike,look at the sign "
C
" there. Be careful!5. Here's a sign "
B
". So you can't take your juice with you.
答案:
1. E 2. A 3. D 4. C 5. B
四、阅读理解。
The Smiths are Americans. They are now in Beijing. This is their first visit to China. They are going to stay in China for two months. They want to visit some cities and villages(村庄). They hope to learn some Chinese,too.
Mr Smith is a doctor. He will visit a hospital in Shanghai. Mrs Smith is a school teacher. She is going to visit some city schools and village schools. Their daughter is a middle school student. She wants to meet some pupils.
They are going to take a lot of pictures in China. When they are back in America,they will show the pictures to their American friends. They want the American people to know more about China.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
(
(
(
(
The Smiths are Americans. They are now in Beijing. This is their first visit to China. They are going to stay in China for two months. They want to visit some cities and villages(村庄). They hope to learn some Chinese,too.
Mr Smith is a doctor. He will visit a hospital in Shanghai. Mrs Smith is a school teacher. She is going to visit some city schools and village schools. Their daughter is a middle school student. She wants to meet some pupils.
They are going to take a lot of pictures in China. When they are back in America,they will show the pictures to their American friends. They want the American people to know more about China.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
×
)1. The Smiths are now in America.(
×
)2. They want to stay in China for about fifty days.(
√
)3. Mrs Smith is going to see a few schools in both cities and villages.(
×
)4. They will show the photos to their Chinese friends when they are back from China.(
√
)5. They hope that the Americans will know more about China.
答案:
1. × 2. × 3. √ 4. × 5. √
查看更多完整答案,请扫码查看