第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
B
It was Sunday yesterday. All of us went to school early,but we had no lessons. Our teachers took us to the zoo. We took buses there. We got there at nine thirty. There were many trees,some hills,and a big lake in the zoo. The flowers were very beautiful. There were many people there,too. We watched monkeys. Some of them played on the hills. Some had oranges,apples and bananas. We had a good time with them. We left the zoo at half past three in the afternoon.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
(
(
(
(
It was Sunday yesterday. All of us went to school early,but we had no lessons. Our teachers took us to the zoo. We took buses there. We got there at nine thirty. There were many trees,some hills,and a big lake in the zoo. The flowers were very beautiful. There were many people there,too. We watched monkeys. Some of them played on the hills. Some had oranges,apples and bananas. We had a good time with them. We left the zoo at half past three in the afternoon.
根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
(
×
)1. We went to the park on Sunday.(
√
)2. We went there by bus.(
×
)3. There wasn't a lake in the zoo.(
√
)4. We watched monkeys in the zoo.(
√
)5. We left the zoo at three thirty.
答案:
1. × 2. √ 3. × 4. √ 5. √
拓展提高
假如你是 Tom,请根据下面要点写一篇小短文,不少于 10 句话。
要点:国庆假期,你们全家去了北京游玩。你们参观了长城、故宫和颐和园。你们品尝了许多美味的食物,还在天安门广场拍照留念,你们玩得很开心。北京是一个美丽的城市,你们全家都非常喜欢那里。
假如你是 Tom,请根据下面要点写一篇小短文,不少于 10 句话。
要点:国庆假期,你们全家去了北京游玩。你们参观了长城、故宫和颐和园。你们品尝了许多美味的食物,还在天安门广场拍照留念,你们玩得很开心。北京是一个美丽的城市,你们全家都非常喜欢那里。
My name is Tom. During the National Day holiday, my family and I went to Beijing for a trip. We visited many famous places there. First, we went to the Great Wall. It is very long and grand. Then we visited the Palace Museum. There are many old and beautiful buildings. We also went to the Summer Palace. The scenery there is very beautiful. We tasted a lot of delicious food in Beijing, such as Beijing Roast Duck. We had a great time in Beijing. Beijing is a very beautiful city. My whole family likes it very much.
答案:
My name is Tom. During the National Day holiday, my family and I went to Beijing for a trip. We visited many famous places there. First, we went to the Great Wall. It is very long and grand. Then we visited the Palace Museum. There are many old and beautiful buildings. We also went to the Summer Palace. The scenery there is very beautiful. We tasted a lot of delicious food in Beijing, such as Beijing Roast Duck. We had a great time in Beijing. Beijing is a very beautiful city. My whole family likes it very much.
查看更多完整答案,请扫码查看