2025年课堂作业武汉出版社七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课堂作业武汉出版社七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课堂作业武汉出版社七年级英语上册人教版》

C
Tim is my brother. He works for a company in Sacramento, California. He enjoys his work a lot. He gets up at six o'clock each weekday. He drives to work and begins his job at eight o'clock. He speaks to people on the telephone to help them with their banking problems. People telephone the bank to ask questions about their accounts (账户). He doesn't give information about accounts until people answer a few questions. Tim will ask the callers their birth dates, the last four numbers of their social security(社会保障) numbers and their addresses. If a person gives incorrect information, Tim will ask him to call back with the correct information. Tim is polite and friendly to everyone. He has lunch in a restaurant next to his office. He returns home at five o'clock in the afternoon. After work, he goes to the gym to do some sports. He is good at playing tennis. He has dinner at seven o'clock. Tim likes watching TV after dinner. He goes to bed at nine thirty at night.
61. Tim helps people by ______.
A. solving their banking problems B. chatting with them on the phone C. giving out their personal information D. correcting their personal information
(
A
)
62. Which of the following may Tim ask the callers?
①Addresses. ②Parents' names. ③Dates of birth. ④Work places. ⑤Social security numbers.
A. ①②③ B. ②③④ C. ③④⑤ D. ①③⑤
(
D
)
63. From the passage, we can know that Tim is probably ______.
A. lazy B. careless C. careful D. shy
(
C
)
64. Tim's work lasts ______ a day.
A. nine hours B. eight hours C. seven hours D. four hours
(
A
)
65. What would be the best title for the passage?
A. My Brother B. Tim's Job C. Work for Safety D. For Long
(
B
)
答案: 【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握。题目给出了一个关于Tim的短文,并围绕短文内容提出了几个问题。学生需要仔细阅读短文,然后从给出的选项中选择最符合题意的答案。
61. 题目问Tim通过什么方式帮助人们。根据短文中的“He speaks to people on the telephone to help them with their banking problems.”可以确定答案为A,即解决他们的银行问题。
62. 题目问Tim可能会问来电者哪些信息。短文中提到“Tim will ask the callers their birth dates, the last four numbers of their social security(社会保障) numbers and their addresses.”对比选项,可以确定答案为D,即出生日期、社会保障号码的后四位和地址。
63. 题目要求从短文中推断出Tim的性格特点。短文中提到Tim在处理银行问题时非常谨慎,会核对来电者的信息,如果不正确会要求他们重新拨打。这表明Tim是一个细心的人,因此答案为C,即细心的。
64. 题目问Tim的工作时间持续多久。根据短文中的“He drives to work and begins his job at eight o'clock.”和“He returns home at five o'clock in the afternoon.”可以计算出Tim的工作时间为9小时,因此答案为A。
65. 题目要求选出短文的最佳标题。短文主要介绍了Tim的工作内容和工作环境,因此最佳标题应为与Tim的工作相关的内容,即答案B,Tim的工作。
【答案】:
61. A
62. D
63. C
64. A
65. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭