第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
2. At weekends, I prefer ____ sports ____ at home.
A.do; to stay
B.doing; staying
C.doing; to staying
D.to do; to stay
A.do; to stay
B.doing; staying
C.doing; to staying
D.to do; to stay
答案:
C
3. Try
A.stand
B.to stand
C.stood
D.stands
B
up bravely, little boy.A.stand
B.to stand
C.stood
D.stands
答案:
B
4. Jenny thinks stories are easier
A.to write
B.writes
C.writing
D.write
A
than poems.A.to write
B.writes
C.writing
D.write
答案:
A
5. Danny sings and dances. He looks
A.happily
B.happy
C.unhappy
D.happiness
B
.A.happily
B.happy
C.unhappy
D.happiness
答案:
B
Ⅲ. 英汉互译
1. 你认为丹尼的这首诗怎么样?(What... think of.../How... like...)
2. 开始,我害怕尝试写诗。(be afraid to do...)
3. 这个故事有好多有趣的情节。(interesting plots)
4. She studied hard so that she could go to university.
5. It was too hard to write that poem.
1. 你认为丹尼的这首诗怎么样?(What... think of.../How... like...)
What do you think of Danny's poem?/How do you like Danny's poem?
2. 开始,我害怕尝试写诗。(be afraid to do...)
At the beginning, I was afraid to try writing a poem.
3. 这个故事有好多有趣的情节。(interesting plots)
The story has lots of interesting plots.
4. She studied hard so that she could go to university.
她努力学习,为的是能考上大学。
5. It was too hard to write that poem.
写那首诗太难了。
答案:
1. What do you think of Danny's poem?/How do you like Danny's poem? 2. At the beginning, I was afraid to try writing a poem. 3. The story has lots of interesting plots. 4. 她努力学习,为的是能考上大学。5. 写那首诗太难了。
Ⅳ. 任务型阅读
阅读短文,并按要求完成 1~5 题。
People invented poetry as they helped to remember things. Before the invention of writing, there was no other way but to remember important things. People early found that rhyme and rhythm were very helpful when they were trying to remember things. So they made poems to help them remember all the things they needed to know and passed on from generation to generation. For example, they could easily remember their history with poetry. They recited great stories about their ancestors and the wars that they experienced.
1 题完成句子;2、3 题简略回答问题;4 题找出并写下文章的主题句;5 题将文中画线句子译成汉语。
1. Rhyme and rhythm were very helpful when people were trying
2. How did people remember all the things they needed to know?
3. What did they recite?
4.
5.
阅读短文,并按要求完成 1~5 题。
People invented poetry as they helped to remember things. Before the invention of writing, there was no other way but to remember important things. People early found that rhyme and rhythm were very helpful when they were trying to remember things. So they made poems to help them remember all the things they needed to know and passed on from generation to generation. For example, they could easily remember their history with poetry. They recited great stories about their ancestors and the wars that they experienced.
1 题完成句子;2、3 题简略回答问题;4 题找出并写下文章的主题句;5 题将文中画线句子译成汉语。
1. Rhyme and rhythm were very helpful when people were trying
to remember
things.2. How did people remember all the things they needed to know?
They wrote poems and passed them on from generation to generation.
3. What did they recite?
Great stories about their ancestors and the wars that they experienced.
4.
People invented poetry as they helped to remember things.
5.
例如,他们可以用诗歌轻松地记住他们的历史。
答案:
1. to remember 2. They wrote poems and passed them on from generation to generation. 3. Great stories about their ancestors and the wars that they experienced. 4. People invented poetry as they helped to remember things. 5. 例如,他们可以用诗歌轻松地记住他们的历史。
查看更多完整答案,请扫码查看