第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
Ⅰ. 朗读并完成任务。
朗读下面的短文,请根据短文内容提取关键信息,完成表格,并根据表格复述短文。
A Trip to the Zoo
Welcome to the zoo.
There are two new animals. The panda’s name is Huahua. She is from China. She is a symbol of China. She likes eating bamboo. She is lovely and shy. She is only two years old. The other animal is a lion. His name is Simba. He is from Africa. He likes eating meat. He is very dangerous and strong. He is three years old. We all like them.

朗读下面的短文,请根据短文内容提取关键信息,完成表格,并根据表格复述短文。
A Trip to the Zoo
Welcome to the zoo.
There are two new animals. The panda’s name is Huahua. She is from China. She is a symbol of China. She likes eating bamboo. She is lovely and shy. She is only two years old. The other animal is a lion. His name is Simba. He is from Africa. He likes eating meat. He is very dangerous and strong. He is three years old. We all like them.
答案:
Ⅱ. 口语表达。
你五岁的堂妹从英国回国,她对动物十分感兴趣,她拿着一些动物卡片向你请教,卡片有猴子、长颈鹿和大象。请你用英语为她做一个简单的介绍。______
你五岁的堂妹从英国回国,她对动物十分感兴趣,她拿着一些动物卡片向你请教,卡片有猴子、长颈鹿和大象。请你用英语为她做一个简单的介绍。______
答案:
Look at these animal cards! This one is a monkey. Monkeys are very clever and they love to swing from trees. They eat fruits and nuts.
This card shows a giraffe. Giraffes are the tallest animals in the world. They have long necks to eat leaves from tall trees.
And this one is an elephant. Elephants are the biggest land animals. They have long trunks to help them drink water and pick up food. They also have big ears to keep them cool.
Isn't it amazing how different and wonderful these animals are?
This card shows a giraffe. Giraffes are the tallest animals in the world. They have long necks to eat leaves from tall trees.
And this one is an elephant. Elephants are the biggest land animals. They have long trunks to help them drink water and pick up food. They also have big ears to keep them cool.
Isn't it amazing how different and wonderful these animals are?
查看更多完整答案,请扫码查看