2025年暑假作业明天出版社高一英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业明天出版社高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业明天出版社高一英语》

Ⅰ. 单句语法填空
1. My brother’s
facial
expression suggested that he was very happy.
2. She is not an outgoing person and she doesn’t let anyone know what she
truly
felt.
3. Much to his delight, the top student will represent his school
to make
a speech at the meeting.
4.
Being misunderstood
by others when you do nothing wrong at all is quite a bad experience.
5. With the summer vacation
approaching
, he is wondering what to do during this time.
答案: 1. facial 2. truly 3. to make 4. Being misunderstood 5. approaching
1. The number of the finless porpoise is less than 1, 000, so I hope you can
take some effective measures to protect them
.
2. I’m writing to
apply for the position
as a student volunteer.
3. We can’t
figure out
why quite a number of insects and birds are dying out.
4. Mary is giving me English lessons
in exchange for
my teaching her Chinese.
5. The house is a good bargain. Above all, it
is located near your office
.
答案: 1. take some effective measures to protect them 2. apply for the position 3. figure out 4. in exchange for 5. is located near your office
Ⅲ. 阅读理解
It is a question that has long puzzled scientists—exactly why are tigers orange? One might think it makes them more obvious, particularly against a leafy green forest background. William Blake summed it up in his famous poem known by generations of schoolchildren: “Tiger, tiger, burning bright/In the forest of the night.” But now the answer is at hand.
While obvious to us, computer simulations(模拟) of what the big cats look to the main animals they hunt for, deer, show a different picture. Humans with normal colour vision, can see red, blue and green colours. But deer can only pick up blue and green light, they are effectively colour blind to the colour red, like some humans. It means the tigers’ orange colouration looks green to them, allowing them to mix perfectly into the background, new research claims.
Dr. John Fennell at the University of Bristol and colleagues said that they used computers to estimate how noticeable a given animal was. They did this by using images of the environment in which the animal lives, and then creating images to see whether the camouflage helps the animal to mix in.
Dr. Fennell writes that by simulating what the world looks like to animals who are “two-colour vision”—someone who cannot discover the difference between red and green—“we also identify the most suitable colours for hiding and visibility”.
Dr. Fennell writes in the Royal Society Journal Interface: “Considering the coat of a tiger, it has fur that appears orange to a three-colour vision observer rather than some shade of green, though the latter should be more appropriate color for an attack hunter in forests. However, when viewed as a two-colour vision observer, the tiger’s colour is very effective.”
The question then arises as to why tigers don’t grow green coats. Dr. Fennell and colleagues write that mammals(哺乳动物) are not able to produce green fur. To do so would “require a significant change to mammalian biochemistry”. There is only one mammal known to have green fur but this is achieved through what might be considered as, well, cheating, not exactly real.
1. Why does the author mention the poem in paragraph 1?
A. To arouse readers’ interest in poems.
B. To show the author’s respect to the poet.
C. To answer the question of the color of the tiger
D. To stress the noticeable color of the tiger to us.
2. What color is inexistent in the eyes of deer?
A. Black. B. Red.
C. Blue. D. Green.
3. What does the underlined word “camouflage” mean in paragraph 3?
A. The cover of something.
B. The images of something.
C. The way of hiding something.
D. The way of hunting for something.
4. What can be inferred from the last paragraph?
A. The colour of tigers sometimes cheats people.
B. Getting green may prevent tigers from being extinct.
C. There are no mammals with real green fur in the world.
D. The tigers’ fur will probably evolve into green in the future.
答案: 1. D 2. B 3. C 4. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭