2025年世纪金榜新视野暑假作业高一英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年世纪金榜新视野暑假作业高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
In the US,people prefer waiting for a table to sitting with people they don't know.This means a hostess may not seat a small group until a small table is available,even if a large one is.If you are sitting at a table with people you don't know, it is impolite to light a cigarette without asking if it will disturb them.
At American restaurants and coffee shops you are usually served tap water before you order.You may find the bread and butter is free,and if you order coffee,you may get a free refill.
Most cities and towns have no rules about opening and closing time for stores or restaurants,though they usually do make rules for bars.Especially in large cities,stores may be open 24 hours a day..
Serving in restaurants is often large,too large for many people.If you can't finish your meal but would like to enjoy the food later,ask your waitress or waiter for a “ doggie bag ".It may have a picture of a dog on it,but everybody knows you're taking the food for yourself.
Supper and dinner are both words for the evening meal. Some people have “ Sunday dinner ".This is an especially big noon mea 1.
Tips are not usually added to the check.
They are not included in the price of the meal,either.A tip of about 15% is expected and you should leave it on the table when you leave.In
some restaurants,a check is brought on a plate
and you put your money there.Then the waiter
or waitress brings you your change.
1.Which statement is true?
A.American people like sitting with people
they don't know.
B.Hostess always seats a small group at a
large table.
C.American people never sit with people they
don't know.
D.American people would not light a
cigarette if the people who sit at the same
table mind their smoking..
2.What do American people always do when
servings are too large for them?
A.They take the food home with a doggie bag
for their dogs.
B.They leave the food on the table and go
away.
C.They take the food home with a doggie bag
and enjoy the food later.
D.They ask the waitress or waiter to keep
the food for them.
3.What can you learn about “ tips ” according to
the passage?
A.Customers often add tips to their check.
B.Tips are supposed to be left on the table when
customers leave.
C.People don't need to pay tips.
D.The price of the meal usually includes the tip..
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
In the US,people prefer waiting for a table to sitting with people they don't know.This means a hostess may not seat a small group until a small table is available,even if a large one is.If you are sitting at a table with people you don't know, it is impolite to light a cigarette without asking if it will disturb them.
At American restaurants and coffee shops you are usually served tap water before you order.You may find the bread and butter is free,and if you order coffee,you may get a free refill.
Most cities and towns have no rules about opening and closing time for stores or restaurants,though they usually do make rules for bars.Especially in large cities,stores may be open 24 hours a day..
Serving in restaurants is often large,too large for many people.If you can't finish your meal but would like to enjoy the food later,ask your waitress or waiter for a “ doggie bag ".It may have a picture of a dog on it,but everybody knows you're taking the food for yourself.
Supper and dinner are both words for the evening meal. Some people have “ Sunday dinner ".This is an especially big noon mea 1.
Tips are not usually added to the check.
They are not included in the price of the meal,either.A tip of about 15% is expected and you should leave it on the table when you leave.In
some restaurants,a check is brought on a plate
and you put your money there.Then the waiter
or waitress brings you your change.
1.Which statement is true?
A.American people like sitting with people
they don't know.
B.Hostess always seats a small group at a
large table.
C.American people never sit with people they
don't know.
D.American people would not light a
cigarette if the people who sit at the same
table mind their smoking..
2.What do American people always do when
servings are too large for them?
A.They take the food home with a doggie bag
for their dogs.
B.They leave the food on the table and go
away.
C.They take the food home with a doggie bag
and enjoy the food later.
D.They ask the waitress or waiter to keep
the food for them.
3.What can you learn about “ tips ” according to
the passage?
A.Customers often add tips to their check.
B.Tips are supposed to be left on the table when
customers leave.
C.People don't need to pay tips.
D.The price of the meal usually includes the tip..
答案:
1. D 细节理解题。根据第一段第三句 If you are sitting at a table with people you don't know, it is impolite to light a cigarette without asking if it will disturb them. 可知,如果坐在同一张桌子旁的人介意吸烟,美国人是不会吸烟的。故选 D。2. C 3. B
4. How does big data serve companies according to the text?
5. What do we know from the second paragraph?
6. What is the author's attitude towards the chances of finding a way to fight back?
7. What is the main idea of the text?
D
5. What do we know from the second paragraph?
B
6. What is the author's attitude towards the chances of finding a way to fight back?
C
7. What is the main idea of the text?
C
答案:
4. D 细节理解题。根据第一段可知,大数据向老顾客推荐同类中价格较高的产品,故 D 项正确。5. B 6. C 推理判断题。根据最后一段中的最后一句可知,找不到反击的办法,“我们”只能被动地接受,由此可知,作者对反击的机会持消极的态度,故 C 项正确。7. C
查看更多完整答案,请扫码查看