第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
1. Where did John and Danny go?
2. What did John and Danny do just before they walked to the pool?
3. What problem did John face in the story?
4. How was the problem solved?
5. How did John feel at the end of the story?
A
2. What did John and Danny do just before they walked to the pool?
D
3. What problem did John face in the story?
C
4. How was the problem solved?
C
5. How did John feel at the end of the story?
B
答案:
1. A
2. D
3. C
4. C
5. B
2. D
3. C
4. C
5. B
Ⅴ阅读下面的短文, 从短文后所给的选项中选出能填入短文空白处的最佳选项, 使短文通顺、连贯, 意思完整。
Everyone needs friends. Do you know how to make true friends? 1.
First, you have to decide who can become your friends. You can make friends with those who have the same interests as you do. When friendship begins, you'd better plan activities that you'll both enjoy. 2.
Second, start a good conversation. You can ask your new friends questions like these, "3. " "What do you like to do in your free time?" "Where do you usually go for lunch?" Then you can get closer to your friends.
4. When your classmates are in trouble, offer as much help as possible. For example, you can lend a pen to your new deskmate. You can also take care of a classmate who doesn't feel well.
Fourth, the best way to make true friends is being honest. You won't feel comfortable when you lie to your friends. 5. That's because you don't want to hurt your friends' feelings. But in most situations, you are expected to be honest with your friends.
|A. Make sure the activities can be done together.B. However, sometimes you have to tell white lies.C. Let me give you some advice.D. Third, being helpful is important, too.E. Who's your favourite singer?|
Everyone needs friends. Do you know how to make true friends? 1.
First, you have to decide who can become your friends. You can make friends with those who have the same interests as you do. When friendship begins, you'd better plan activities that you'll both enjoy. 2.
Second, start a good conversation. You can ask your new friends questions like these, "3. " "What do you like to do in your free time?" "Where do you usually go for lunch?" Then you can get closer to your friends.
4. When your classmates are in trouble, offer as much help as possible. For example, you can lend a pen to your new deskmate. You can also take care of a classmate who doesn't feel well.
Fourth, the best way to make true friends is being honest. You won't feel comfortable when you lie to your friends. 5. That's because you don't want to hurt your friends' feelings. But in most situations, you are expected to be honest with your friends.
|A. Make sure the activities can be done together.B. However, sometimes you have to tell white lies.C. Let me give you some advice.D. Third, being helpful is important, too.E. Who's your favourite singer?|
答案:
【解析】:
本题是一道英语阅读理解填空题,主要考查学生对文章内容的理解和连贯性。题目给出了一个关于如何交真正朋友的短文,其中包含几个空白处需要从选项中选择最佳答案填入。
首先,学生需要阅读短文,理解文章的主旨和各个部分的内容。然后,仔细分析每个空白处的前后文,确定需要填入的内容类型和语境。接下来,从所给的选项中选择与空白处语境最匹配、意思最连贯的选项。
在解答过程中,学生需要注意文章的整体结构和逻辑顺序,确保所选答案能够使文章通顺、连贯,并且意思完整。
【答案】:
1. C;根据下文可知是给出了如何交真正朋友的建议,所以此空应填“Let me give you some advice.”(让我给你一些建议。)
2. A;根据上文“you'd better plan activities that you'll both enjoy.”可知此空应填与活动相关的内容,所以选择“Make sure the activities can be done together.”(确保这些活动可以一起做。)
3. E;根据下文“What do you like to do in your free time?”可知此空应填一个与兴趣爱好相关的问题,所以选择“Who's your favourite singer?”(你最喜欢的歌手是谁?)
4. D;根据下文“When your classmates are in trouble, offer as much help as possible.”可知此空应填与帮助他人相关的内容,且根据文章结构可知这是第三点建议,所以选择“Third, being helpful is important, too.”(第三,乐于助人也很重要。)
5. B;根据下文“That's because you don't want to hurt your friends' feelings. But in most situations, you are expected to be honest with your friends.”可知此空应填与诚实和说谎相关的内容,所以选择“However, sometimes you have to tell white lies.”(然而,有时你不得不说一些善意的谎言。)
本题是一道英语阅读理解填空题,主要考查学生对文章内容的理解和连贯性。题目给出了一个关于如何交真正朋友的短文,其中包含几个空白处需要从选项中选择最佳答案填入。
首先,学生需要阅读短文,理解文章的主旨和各个部分的内容。然后,仔细分析每个空白处的前后文,确定需要填入的内容类型和语境。接下来,从所给的选项中选择与空白处语境最匹配、意思最连贯的选项。
在解答过程中,学生需要注意文章的整体结构和逻辑顺序,确保所选答案能够使文章通顺、连贯,并且意思完整。
【答案】:
1. C;根据下文可知是给出了如何交真正朋友的建议,所以此空应填“Let me give you some advice.”(让我给你一些建议。)
2. A;根据上文“you'd better plan activities that you'll both enjoy.”可知此空应填与活动相关的内容,所以选择“Make sure the activities can be done together.”(确保这些活动可以一起做。)
3. E;根据下文“What do you like to do in your free time?”可知此空应填一个与兴趣爱好相关的问题,所以选择“Who's your favourite singer?”(你最喜欢的歌手是谁?)
4. D;根据下文“When your classmates are in trouble, offer as much help as possible.”可知此空应填与帮助他人相关的内容,且根据文章结构可知这是第三点建议,所以选择“Third, being helpful is important, too.”(第三,乐于助人也很重要。)
5. B;根据下文“That's because you don't want to hurt your friends' feelings. But in most situations, you are expected to be honest with your friends.”可知此空应填与诚实和说谎相关的内容,所以选择“However, sometimes you have to tell white lies.”(然而,有时你不得不说一些善意的谎言。)
查看更多完整答案,请扫码查看