第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
(
A. People don't like outdoor activities.
B. People are more interested in sports now.
C. The price of sports equipment is very low.
D. There are no other ways to keep healthy.
(
A. built many shopping malls
B. issued eating guidelines for obese adults
C. wanted people to eat more traditional food
D. closed all the weight control clinics
(
A. People don't care about calories at all.
B. People only eat food with a lot of calories.
C. People think calories are not important.
D. People are more aware of the calories in food.
(
A. And in the future, more and more people will surely become fatter.
B. But the obesity problem will never be solved in China.
C. China will see better results of solving the obesity problem.
D. The government will stop its efforts to deal with the obesity problem.
B
)1. What can we infer from the fact that sports equipment sells well?A. People don't like outdoor activities.
B. People are more interested in sports now.
C. The price of sports equipment is very low.
D. There are no other ways to keep healthy.
(
B
)2. To encourage healthy living, authorities have ______.A. built many shopping malls
B. issued eating guidelines for obese adults
C. wanted people to eat more traditional food
D. closed all the weight control clinics
(
D
)3. What does the sentence “People are more calorie-conscious” mean?A. People don't care about calories at all.
B. People only eat food with a lot of calories.
C. People think calories are not important.
D. People are more aware of the calories in food.
(
C
)4. Which of the following could be the best ending of this passage?A. And in the future, more and more people will surely become fatter.
B. But the obesity problem will never be solved in China.
C. China will see better results of solving the obesity problem.
D. The government will stop its efforts to deal with the obesity problem.
答案:
1. B 推理判断题。由“More people are doing outdoor sports like hiking. Families are spending more time outdoors, and sports equipment sells well.”可知,人们现在对运动更感兴趣了。
2. B 细节理解题。根据文章最后一段第一句“Authorities also issued eating guidelines for obese adults.”可知,政府发布了针对肥胖成年人的饮食指南,以此来鼓励健康生活。
3. D 推理判断题。calorie-conscious 表示“有卡路里意识的”,结合后面 choosing healthy food like salads and low-sugar drinks 可知,人们更关注食物中的卡路里,会选择低卡路里健康食物。
4. C推理判断题。文章讲述了政府通过多种方式努力解决肥胖问题,人们也积极响应。由此可推断本题答案为 C。
2. B 细节理解题。根据文章最后一段第一句“Authorities also issued eating guidelines for obese adults.”可知,政府发布了针对肥胖成年人的饮食指南,以此来鼓励健康生活。
3. D 推理判断题。calorie-conscious 表示“有卡路里意识的”,结合后面 choosing healthy food like salads and low-sugar drinks 可知,人们更关注食物中的卡路里,会选择低卡路里健康食物。
4. C推理判断题。文章讲述了政府通过多种方式努力解决肥胖问题,人们也积极响应。由此可推断本题答案为 C。
查看更多完整答案,请扫码查看