第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
一、完形填空
KEY→P1
范畴:人与自我 主题:学校生活 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:7分钟 评价:___/10Sam was very nervous. It was his first day in a new school and lunchtime was only thirty minutes away. For most students, lunchtime is the __1__ part of the school day. It is a time for them to talk with their friends, and to get to know what interesting things everyone is doing. Sam, however, didn't know anyone or anything.Sam's __2__ was in the army, so his family moved a lot. He really liked his old school and __3__ leaving his two best friends. They still talked to each other by phone and email, __4__ he couldn't see them every day."I know this is hard," his mother said as he got ready for school this morning, "and I'm really sorry that you have to keep changing schools because of me." Sam could see regret in her eyes, but he didn't want her to feel that way. He gave her a smile and told her not to __5__. He had wanted to mean it, but there was still __6__ in him when they moved.__7__ came quickly. As Sam was walking to the dining room, a voice behind him said, "Excuse me." Sam __8__ and saw five friendly faces."Would you like to join us?" asked one of them.This __9__ invitation was exactly what he needed. Sam nodded __10__ and joined them. He was sure about his future school life at that time.
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
KEY→P1
范畴:人与自我 主题:学校生活 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:7分钟 评价:___/10Sam was very nervous. It was his first day in a new school and lunchtime was only thirty minutes away. For most students, lunchtime is the __1__ part of the school day. It is a time for them to talk with their friends, and to get to know what interesting things everyone is doing. Sam, however, didn't know anyone or anything.Sam's __2__ was in the army, so his family moved a lot. He really liked his old school and __3__ leaving his two best friends. They still talked to each other by phone and email, __4__ he couldn't see them every day."I know this is hard," his mother said as he got ready for school this morning, "and I'm really sorry that you have to keep changing schools because of me." Sam could see regret in her eyes, but he didn't want her to feel that way. He gave her a smile and told her not to __5__. He had wanted to mean it, but there was still __6__ in him when they moved.__7__ came quickly. As Sam was walking to the dining room, a voice behind him said, "Excuse me." Sam __8__ and saw five friendly faces."Would you like to join us?" asked one of them.This __9__ invitation was exactly what he needed. Sam nodded __10__ and joined them. He was sure about his future school life at that time.
( )1.
A
( )2.
C
( )3.
C
( )4.
B
( )5.
D
( )6.
B
( )7.
B
( )8.
D
( )9.
C
( )10.
B
答案:
1. A 根据下文可知,此处应指午餐时间是学校生活中最好的部分。
2. C 根据下文他妈妈的话可推测,他的妈妈在军队工作。
3. C 根据so his family moved a lot可知,他搬家后,讨厌离开自己最好的朋友。
4. B 根据空处前后的逻辑关系可知,此处应表示转折,用but。
5. D 根据“Sam could see regret in her eyes,but he didn't want her to feel that way.”可知,他对妈妈笑是想让她不要担心。
6. B 根据前文可知,他不想搬家所以觉得伤心。
7. B 根据前文可知,此处应指午餐时间很快到了。
8. D 根据a voice behind him said可知,他转身看到五张友好的脸庞。
9. C 根据句意可知,这个邀请是他没想到的,所以应该是表示“令人惊讶的邀请”。
10. B 根据joined them可知,他很开心地点头表示同意加入他们。
2. C 根据下文他妈妈的话可推测,他的妈妈在军队工作。
3. C 根据so his family moved a lot可知,他搬家后,讨厌离开自己最好的朋友。
4. B 根据空处前后的逻辑关系可知,此处应表示转折,用but。
5. D 根据“Sam could see regret in her eyes,but he didn't want her to feel that way.”可知,他对妈妈笑是想让她不要担心。
6. B 根据前文可知,他不想搬家所以觉得伤心。
7. B 根据前文可知,此处应指午餐时间很快到了。
8. D 根据a voice behind him said可知,他转身看到五张友好的脸庞。
9. C 根据句意可知,这个邀请是他没想到的,所以应该是表示“令人惊讶的邀请”。
10. B 根据joined them可知,他很开心地点头表示同意加入他们。
查看更多完整答案,请扫码查看