第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
五、根据所给中文意思完成句子。
1. 放学后我喜欢和丹尼尔踢足球。
I like ______ Daniel ______.
2. 她的爸爸今年 40 岁了。他擅长体育运动。
Her father is 40 years old this year. He ______.
3. 李珊珊是位留着长发的苗条女孩。
Li Shanshan is a ______.
4. 西蒙是阳光中学的一名新学生。______
5. 丹尼尔最喜欢的学科是科学。______
6. 易错题 我和我的父母都戴眼镜。______
1. 放学后我喜欢和丹尼尔踢足球。
I like ______ Daniel ______.
2. 她的爸爸今年 40 岁了。他擅长体育运动。
Her father is 40 years old this year. He ______.
3. 李珊珊是位留着长发的苗条女孩。
Li Shanshan is a ______.
4. 西蒙是阳光中学的一名新学生。______
5. 丹尼尔最喜欢的学科是科学。______
6. 易错题 我和我的父母都戴眼镜。______
答案:
1. playing football with;after school 2. is good at sport 3. slim girl with long hair 4. Simon is a new student at Sunshine Middle School. 5. Daniel's favourite subject is Science. 6. My parents and I all wear glasses.
六、选用方框中所给的单词或短语并用其适当形式填空。
come from be classmate introduce book
The Reading Club at Sunshine Middle School opens. Boys and girls,now Sam and Amy are ready to ______ themselves and their friends.
Hello! I'm Sam. I'm a tall boy. I'm 11 years old. I ______ China. My hair is short and black. I'm a new student at Sunshine Middle School. I often read books in my free time.
Nice to meet you! My name is Amy. I'm a beautiful girl. I'm 11 years old too. I'm in Class 1,Grade 7. Sam and I ______ in the same class. We are ______. I'm not tall. But I love sport. I'm good at football. I often read some ______ about football.
well slim after school read talk
This is Lily. She is 14 years old. She's from the USA. She's tall and ______. She has long brown hair. She does ______ in English. She likes reading English books best. She often ______ with her friends in English.
This is David. He is from London. He is 13 years old. He also loves ______. He reads many books about e-dogs. He also makes some cute e-dogs. He often plays with them ______.
come from be classmate introduce book
The Reading Club at Sunshine Middle School opens. Boys and girls,now Sam and Amy are ready to ______ themselves and their friends.
Hello! I'm Sam. I'm a tall boy. I'm 11 years old. I ______ China. My hair is short and black. I'm a new student at Sunshine Middle School. I often read books in my free time.
Nice to meet you! My name is Amy. I'm a beautiful girl. I'm 11 years old too. I'm in Class 1,Grade 7. Sam and I ______ in the same class. We are ______. I'm not tall. But I love sport. I'm good at football. I often read some ______ about football.
well slim after school read talk
This is Lily. She is 14 years old. She's from the USA. She's tall and ______. She has long brown hair. She does ______ in English. She likes reading English books best. She often ______ with her friends in English.
This is David. He is from London. He is 13 years old. He also loves ______. He reads many books about e-dogs. He also makes some cute e-dogs. He often plays with them ______.
答案:
1. to introduce 2. come from 3. are 4. classmates 5. books 6. slim 7. well 8. talks 9. reading 10. after school
七、[核心素养] 阅读理解。★★★
人与自我——丰富的生活
一人一猫一世界
After selling my house and leaving my job,I planned to take my cat Cindy to travel around the world.
In the past,we went to quite a few places in America. We saw forests and mountains together and they were fantastic. This year,we spent three months staying on the beach in Canada. Some people were surprised to find that I was travelling with a cat. Once a woman even shouted,"There is a cat trying to get into your van!"
I know. The van,a small house on wheels,is our home. I built it by myself with a bed.
Cindy likes finding out places she has never visited,but she doesn't like to go too far from our van. She loves to sit in the van and enjoy the great view through the window. I post our photos on the Internet and millions of people around the world like our trip.
We are lucky to have each other. I will never forget about the trip we had together. If Cindy taught me something,it is that you don't need a lot to be happy.
1. Where did the writer go with his cat this year?
A. They went to the mountains.
B. They went to the forests.
C. They went to the beach.
D. They went to the lake.
2. How did people feel when they found the writer travelling with a cat?
A. Bored.
B. Surprised.
C. Lucky.
D. Sad.
3. What does the underlined word "van" mean in the passage?
A. 靴子
B. 营地
C. 双肩包
D. 房车
4. What can we learn from the story?
A. Travelling with an animal makes the writer bored.
B. We need a lot of money to have a happy trip.
C. The writer and Cindy will forget about the trip.
D. Not everyone needs a lot to be happy.
5. What's the best title for the passage?
A. A special cat—Cindy
B. A trip to America
C. Travelling with a cat
D. A famous trip
人与自我——丰富的生活
一人一猫一世界
After selling my house and leaving my job,I planned to take my cat Cindy to travel around the world.
In the past,we went to quite a few places in America. We saw forests and mountains together and they were fantastic. This year,we spent three months staying on the beach in Canada. Some people were surprised to find that I was travelling with a cat. Once a woman even shouted,"There is a cat trying to get into your van!"
I know. The van,a small house on wheels,is our home. I built it by myself with a bed.
Cindy likes finding out places she has never visited,but she doesn't like to go too far from our van. She loves to sit in the van and enjoy the great view through the window. I post our photos on the Internet and millions of people around the world like our trip.
We are lucky to have each other. I will never forget about the trip we had together. If Cindy taught me something,it is that you don't need a lot to be happy.
1. Where did the writer go with his cat this year?
A. They went to the mountains.
B. They went to the forests.
C. They went to the beach.
D. They went to the lake.
2. How did people feel when they found the writer travelling with a cat?
A. Bored.
B. Surprised.
C. Lucky.
D. Sad.
3. What does the underlined word "van" mean in the passage?
A. 靴子
B. 营地
C. 双肩包
D. 房车
4. What can we learn from the story?
A. Travelling with an animal makes the writer bored.
B. We need a lot of money to have a happy trip.
C. The writer and Cindy will forget about the trip.
D. Not everyone needs a lot to be happy.
5. What's the best title for the passage?
A. A special cat—Cindy
B. A trip to America
C. Travelling with a cat
D. A famous trip
答案:
1. C 细节理解题。根据“This year,we spent three months staying on the beach in Canada.”可知,作者今年带着他的猫去了海滩。 2. B 细节理解题。根据“Some people were surprised to find that I was travelling with a cat.”可知,当人们发现作者带着一只猫旅行时,他们感到惊讶。 3. D 词义猜测题。根据“I know. The van,a small house on wheels,is our home. I built it by myself with a bed.”可知,这里的 van 意为“房车”。 4. D 细节理解题。根据“If Cindy taught me something,it is that you don't need a lot to be happy.”可知,并不是每个人都需要很多(东西)才能快乐。 5. C 标题概括题。根据“After selling my house and leaving my job,I planned to take my cat Cindy to travel around the world.”并结合全文可知,文章讲述了作者带着他的猫一起去世界各地旅行的故事,因此 C 项为这篇文章的最佳标题。
查看更多完整答案,请扫码查看