2025年拔尖特训七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年拔尖特训七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年拔尖特训七年级英语上册译林版》

五、根据首字母提示完成短文。
★★
Hello,everyone! My name is Sun Jiarui. I 1. g by Sunny. My hair is long and I wear 2. g . I am not tall and I am eleven years old. And I am in 3. G 7 at a new school. What is your 4. h ? Reading books? Playing sports? But I 5. e cooking in the kitchen. Look at the dish I cooked in the photo! I learn cooking 6. f my father. He 7. h a restaurant(餐馆). My father supports(支持) me. In his eyes,it is really good for me to learn some life skills(生活技能). My father also teaches me to 8. m short videos about my cooking and put them on the Internet. These videos are 9. i and people like them. The videos also help me make a lot of 10. f . I am very happy about this. Now I am a teacher in my school's cooking class. I teach my classmates to cook. Cooking is great,because we can understand(理解) our parents more and learn how to look after ourselves.
答案: 1. go 2. glasses 3. Grade 4. hobby 5. enjoy 6. from 7. has 8. make 9. interesting 10. friends
六、[核心素养] 完形填空。
人与自我——生活与学习
自我介绍
Hello,everyone! My name is Linda. I am 12 years old. I am from the USA. Now I am in China 1 my parents. I am a student in No. 1 Middle School.
I like my school very much. It is big and beautiful. There are many 2 in the school. For example,we have a big library,a nice teaching building and a clean dining hall. The 3 are very nice too. They give us lessons and are very 4 to us. I have many friends at school. We often play games together after class.
I like 5 very much. I often read books in the library. I also like 6 . I am good at playing basketball. I often play basketball with my friends 7 the playground.
One day,I had a bad cold and stayed at home. My classmates came to 8 me and brought me some flowers. They told me to take good care of myself. I was very 9 . I felt lucky to have such good friends.
At school,we also have many 10 . We have art,music,PE and other subjects. I like art best because I like drawing pictures.
Our teachers are very 11 . They teach us well and help us a lot. We all like them.
I am happy in my school. I 12 my school and my friends. I hope to stay here for a long time. 13 ,I have to study hard to get good grades. I want to make my parents and teachers 14 of me.
I believe that I can do it. I will 15 my best to achieve my goals.
1. A. with B. by C. in D. about
2. A. buildings B. trees C. flowers D. students
3. A. teachers B. students C. friends D. parents
4. A. rude B. bad C. kind D. polite
5. A. reading B. singing C. dancing D. writing
6. A. sports B. music C. art D. science
7. A. to B. from C. on D. under
8. A. call B. see C. help D. play
9. A. sad B. happy C. angry D. worried
10. A. subjects B. books C. classes D. activities
11. A. strict B. helpful C. funny D. smart
12. A. love B. miss C. know D. hate
13. A. However B. And C. So D. Or
14. A. full B. proud C. happy D. glad
15. A. try B. study C. make D. work
答案: 1. A 此处用介词with,表示“和……一起”。2. A 根据“For example,we have a big library,a nice teaching building and a clean dining hall.”可知,此处指学校的建筑物。3. A 根据“They give us lessons...”可知,学校里的老师也很好。4. C rude粗鲁的;bad坏的;kind友好的;polite有礼貌的。老师对学生友好。5. A 根据“I often read books in the library.”可知,作者喜欢阅读。6. A 根据下文“I am good at playing basketball. I often play basketball...”可知,作者喜欢运动。7. C on the playground在操场上。8. B 作者生病,同学们来看望她。9. B 生病时得到同学们的关心,作者很开心。10. A 根据“We have art,music,PE and other subjects.”可知,此处介绍学校设置的科目。11. B 根据“They teach us well and help us a lot.”可知,老师们很乐于助人。12. A 根据“I hope to stay here for a long time.”可知,作者喜欢学校和朋友。13. C 前文介绍了作者对学校、老师和同学的喜爱,所以此处作者觉得自己必须要好好学习。14. B 作者想让父母和老师感到骄傲。15. A try one's best to do sth.尽力去做某事。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭