2025年拔尖特训七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年拔尖特训七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年拔尖特训七年级英语上册译林版》

四、根据所给中文意思完成句子。
1. 我们学校最棒的部分是现代化的图书馆。
The ______ of our school is the ______.
2. 实验室和体育馆是我最喜爱的地方。
______ are my ______.
3. 玄武湖公园是一个辛苦工作一天之后放松的好地方。
Xuanwu Lake Park is ______ after a day's hard work.
4. 晚饭后,玛丽开始听音乐。______
答案: 1. best part; modern library 2. The lab and the gym; favourite places 3. a good place to relax 4. After dinner,Mary begins/starts to listen to music.
五、语法填空。★★
Welcome to my new school. It's very big and beautiful. Now let me ______ (show) you around it.
Look at the playground and the football field! Students usually have PE ______ (lesson) there.
The ______ (build) over there look very tall. Students can read different ______ (kind) of books,draw wonderful pictures,have computer classes and so on there.
Can you see the white house? There ______ (be) a few clubs in it. Many of us are in the clubs. My good friend David is in the ______ (read) Club. Mike,Gina and I are in the Sports Club. Mike and I like basketball. We often watch basketball matches there. I think basketball is interesting,______ Gina doesn't. She likes table tennis. I also join other clubs. ______ Monday afternoons,I go to the Drawing Club. I go to the Swimming Club at ______ (weekend).
My school has ______ open day. The date is October 15. On that day,teachers,students and parents are happy. Teachers and parents talk about students' schoolwork in the classrooms or offices together. We like that day. How about your school?
答案: 1. show 2. lessons 3. buildings 4. kinds 5. are 6. Reading 7. but 8. On 9. weekends 10. an
六、[核心素养] 阅读理解。★★★
人与自我——生活与学习
智能实验室
Jackson Turnbull was a student in Grade 7 at Lakeview Junior High School in Pickerington,the USA. He said that he needed help because he couldn't listen to the teachers carefully in class. And his classmate said he felt sad and that he also needed help.
In their school,there is a room called the SMART lab. It helps students have less stress (压力). "Everything around our kids will impact them,so sometimes they may feel good,but sometimes they may feel not so good," a school teacher said. "And in our SMART lab,these students can find a time to take a break,relax or have fun."
Students usually spend about 20 minutes in the lab. And they can talk to friends or teachers,draw,listen to music and play games. All these things can help them have less stress and sadness. So they will be more focused and listen more carefully in class.
Now,the lab is helping more and more students at the school. "There is always a place for us to go and there we can find someone to talk with," one student said. "If you are afraid to talk to someone about how you feel,just go into the lab and speak to yourself."
1. Jackson Turnbull's problem was that ______.
A. he couldn't listen to the teachers carefully in class
B. he felt sad every day
C. a classmate fought with him
D. his teachers didn't like him
2. The underlined word "impact" means "______" in Chinese.
A. 离开
B. 感动
C. 影响
D. 忘记
3. What can students do in the SMART lab?
① Take a lesson.
② Speak to themselves.
③ Talk to teachers.
④ Listen to music.
⑤ Play the piano.
A. ①②⑤
B. ②③④
C. ③④⑤
D. ①②③
4. The last paragraph wants to tell us ______.
A. few students get help from the SMART lab
B. the SMART lab is getting popular with students
C. there are more SMART labs in other schools
D. some students are afraid to stay in the SMART lab
答案: 1. A 细节理解题。根据第一段中 he needed help because he couldn't listen to the teachers carefully in class 可知,他在课堂上不能认真听老师讲课。2. C 词义猜测题。根据第二段中"Everything around our kids will impact them,so sometimes they may feel good,but sometimes they may feel not so good"可知,孩子们的感觉受到了周围事物的"影响"。3. B 细节理解题。根据第三段中"And they can talk to friends or teachers,draw,listen to music and play games."以及第四段中"...just go into the lab and speak to yourself."可知答案。4. B 推理判断题。根据"Now,the lab is helping more and more students at the school."可知,智能实验室越来越受欢迎。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭