第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
( )26. What does the underlined word “entrepreneur” in Paragraph 1 mean?
A. Hostess. B. Engineer. C. Policewoman. D. Businesswoman.
( )27. Why did Mikaila become interested in bees?
A. Because her family raised bees.
B. Because they are interesting insects.
C. Because she once got stung by a bee.
D. Because she wanted to make honey from them.
( )28. How did Mikaila help to save the bees at the beginning?
A. She sold lemonade and gave the money to bee protection groups.
B. She asked her parents and grandmother for money.
C. She went on a TV show to raise public attention.
D. She wrote a book to raise money.
( )29. Where can people buy Mikaila's drinks?
A. On some shopping websites. B. In stores across the world.
C. In restaurants around the world. D. In restaurants and stores in the USA.
( )30. What is the main purpose of the passage?
A. To help people to understand the importance of bees.
B. To tell of a girl's experience of realizing her dreams.
C. To explain why a girl can succeed in making money.
D. To introduce a girl's five different drink products.
A. Hostess. B. Engineer. C. Policewoman. D. Businesswoman.
D
( )27. Why did Mikaila become interested in bees?
A. Because her family raised bees.
B. Because they are interesting insects.
C. Because she once got stung by a bee.
D. Because she wanted to make honey from them.
C
( )28. How did Mikaila help to save the bees at the beginning?
A. She sold lemonade and gave the money to bee protection groups.
B. She asked her parents and grandmother for money.
C. She went on a TV show to raise public attention.
D. She wrote a book to raise money.
A
( )29. Where can people buy Mikaila's drinks?
A. On some shopping websites. B. In stores across the world.
C. In restaurants around the world. D. In restaurants and stores in the USA.
D
( )30. What is the main purpose of the passage?
A. To help people to understand the importance of bees.
B. To tell of a girl's experience of realizing her dreams.
C. To explain why a girl can succeed in making money.
D. To introduce a girl's five different drink products.
B
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和词汇的辨析能力。题目给出了一个关于Mikaila Ulmer的故事,她通过被蜜蜂蜇伤的经历,开始关注并帮助保护蜜蜂,最终成为了一名企业家。题目包含了词汇理解、细节理解、推理判断等多种题型。
对于26题,需要理解“entrepreneur”在文中的含义,根据上下文可以推断出它指的是“企业家”,因此需要从选项中找出与“企业家”相符的词汇。
对于27题,需要找出Mikaila对蜜蜂产生兴趣的原因,根据文章第二段可以明确她是因为被蜜蜂蜇伤而对蜜蜂产生了兴趣。
对于28题,需要了解Mikaila最初是如何帮助拯救蜜蜂的,根据文章第三段可以得知,她最初是通过卖柠檬水,并将所得的钱捐给蜜蜂保护组织来帮助拯救蜜蜂的。
对于29题,需要知道人们在哪里可以买到Mikaila的饮料,根据文章第四段可以得知,她的饮料在美国的许多餐馆和商店都有销售。
对于30题,需要理解文章的主要目的,通过全文可以得知,文章主要讲述了Mikaila如何通过自己的努力实现梦想的故事。
【答案】:
26. D。根据文中描述,Mikaila通过卖柠檬水帮助拯救蜜蜂,并最终成为了一名企业家,所以“entrepreneur”在此处的意思是“Businesswoman(女企业家)”。
27. C。根据文中第二段描述,Mikaila因为被蜜蜂蜇伤而对蜜蜂产生了兴趣,所以答案是C。
28. A。根据文中第三段描述,Mikaila最初是通过卖柠檬水,并将所得的钱捐给蜜蜂保护组织来帮助拯救蜜蜂的,所以答案是A。
29. D。根据文中第四段描述,Mikaila的饮料在美国的许多餐馆和商店都有销售,所以答案是D。
30. B。全文主要讲述了Mikaila如何通过自己的努力实现梦想的故事,所以文章的主要目的是告诉读者一个女孩实现梦想的经历,答案是B。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和词汇的辨析能力。题目给出了一个关于Mikaila Ulmer的故事,她通过被蜜蜂蜇伤的经历,开始关注并帮助保护蜜蜂,最终成为了一名企业家。题目包含了词汇理解、细节理解、推理判断等多种题型。
对于26题,需要理解“entrepreneur”在文中的含义,根据上下文可以推断出它指的是“企业家”,因此需要从选项中找出与“企业家”相符的词汇。
对于27题,需要找出Mikaila对蜜蜂产生兴趣的原因,根据文章第二段可以明确她是因为被蜜蜂蜇伤而对蜜蜂产生了兴趣。
对于28题,需要了解Mikaila最初是如何帮助拯救蜜蜂的,根据文章第三段可以得知,她最初是通过卖柠檬水,并将所得的钱捐给蜜蜂保护组织来帮助拯救蜜蜂的。
对于29题,需要知道人们在哪里可以买到Mikaila的饮料,根据文章第四段可以得知,她的饮料在美国的许多餐馆和商店都有销售。
对于30题,需要理解文章的主要目的,通过全文可以得知,文章主要讲述了Mikaila如何通过自己的努力实现梦想的故事。
【答案】:
26. D。根据文中描述,Mikaila通过卖柠檬水帮助拯救蜜蜂,并最终成为了一名企业家,所以“entrepreneur”在此处的意思是“Businesswoman(女企业家)”。
27. C。根据文中第二段描述,Mikaila因为被蜜蜂蜇伤而对蜜蜂产生了兴趣,所以答案是C。
28. A。根据文中第三段描述,Mikaila最初是通过卖柠檬水,并将所得的钱捐给蜜蜂保护组织来帮助拯救蜜蜂的,所以答案是A。
29. D。根据文中第四段描述,Mikaila的饮料在美国的许多餐馆和商店都有销售,所以答案是D。
30. B。全文主要讲述了Mikaila如何通过自己的努力实现梦想的故事,所以文章的主要目的是告诉读者一个女孩实现梦想的经历,答案是B。
查看更多完整答案,请扫码查看