第183页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
D
DIY needs creative minds. To be creative means to be in love with life.
Daniella Hudson grew up in a very creative family. "Mum and Dad made all our furniture," she says. "Not because we couldn't afford it, they just preferred making items to buying them. So visits to city furniture shops nearby weren't just part of my childhood." When Daniella visited a design show with her class at the age of ten, she realized she wanted to follow her parents' example. "There were so many different styles of tables and chairs there," she says. Since that day, she's been making furniture. "I've learned by giving Mum and Dad a hand, and through watching videos on the Internet," she adds.
Her first piece was a table, made soon after visiting the show. It was similar to one she had seen there. "They had furniture from the last hundred years, and I copied a 1920s design," says Daniella. "Sadly, no one has wanted tables like that for years. I was pleased with the quality of my work, though. I've painted it recently because the wood I chose at the start was too dark."
Daniella started selling her furniture at a local market. "I spent most of my free time inside, so this gave me the chance to get some fresh air and find out what people thought about my designs." Judging by how many items Daniella sold, they thought it was pretty good. "In the end, I had to give up," says Daniella. "I'd also started an Internet business, which was doing so well. It was taking up every spare minute I had. The market closed down just after that anyway."
Recently, Daniella was asked to take part in a local design show. "One of the organizers had bought one of my pieces off the Internet. I couldn't believe it when she told me there would be a thousand visitors," she says. Instead of worrying about this, Daniella was excited by the chance. "I was amazed she thought my work was good enough," Daniella says. "I had little idea what visitors would think about it. My furniture is quite different from the designers' work that I've seen in magazines—mine is more traditional." But Daniella received lots of orders at the show and the future is looking bright for this young design star.
36. What made Daniella interested in creating furniture?
A. Helping her parents make their own furniture. B. Visiting furniture shops in a city near her home. C. Watching online videos of how to make furniture. D. Seeing different kinds of furniture on a school trip.
37. What does Daniella say about the first furniture she made?
A. It wasn't very well-made. B. It wasn't a fashionable piece. C. She still likes the colour she used. D. She designed the table herself.
38. Why did Daniella stop selling her furniture at a market?
A. The market closed down. B. Too few people were buying it. C. She no longer had enough time. D. She didn't like working outdoors.
39. How did Daniella feel when she was invited to her first design show?
A. She felt confident her designs would be popular. B. She felt curious about seeing other designers' works. C. She felt worried about how many people would be there. D. She felt surprised someone was impressed by her furniture.
40. What would Daniella say in an advertisement for her company?
A. I'm a young furniture designer, whose works have appeared in several design shows and are sold in many city furniture shops. B. I've created furniture since I was just ten years old. Many of the thousand visitors to a recent design show liked my works. C. After starting my business at a local market, I've finally opened my own store in a local city. D. I'm interested in the history of furniture but my designs are very modern and use the latest styles.
DIY needs creative minds. To be creative means to be in love with life.
Daniella Hudson grew up in a very creative family. "Mum and Dad made all our furniture," she says. "Not because we couldn't afford it, they just preferred making items to buying them. So visits to city furniture shops nearby weren't just part of my childhood." When Daniella visited a design show with her class at the age of ten, she realized she wanted to follow her parents' example. "There were so many different styles of tables and chairs there," she says. Since that day, she's been making furniture. "I've learned by giving Mum and Dad a hand, and through watching videos on the Internet," she adds.
Her first piece was a table, made soon after visiting the show. It was similar to one she had seen there. "They had furniture from the last hundred years, and I copied a 1920s design," says Daniella. "Sadly, no one has wanted tables like that for years. I was pleased with the quality of my work, though. I've painted it recently because the wood I chose at the start was too dark."
Daniella started selling her furniture at a local market. "I spent most of my free time inside, so this gave me the chance to get some fresh air and find out what people thought about my designs." Judging by how many items Daniella sold, they thought it was pretty good. "In the end, I had to give up," says Daniella. "I'd also started an Internet business, which was doing so well. It was taking up every spare minute I had. The market closed down just after that anyway."
Recently, Daniella was asked to take part in a local design show. "One of the organizers had bought one of my pieces off the Internet. I couldn't believe it when she told me there would be a thousand visitors," she says. Instead of worrying about this, Daniella was excited by the chance. "I was amazed she thought my work was good enough," Daniella says. "I had little idea what visitors would think about it. My furniture is quite different from the designers' work that I've seen in magazines—mine is more traditional." But Daniella received lots of orders at the show and the future is looking bright for this young design star.
36. What made Daniella interested in creating furniture?
A. Helping her parents make their own furniture. B. Visiting furniture shops in a city near her home. C. Watching online videos of how to make furniture. D. Seeing different kinds of furniture on a school trip.
37. What does Daniella say about the first furniture she made?
A. It wasn't very well-made. B. It wasn't a fashionable piece. C. She still likes the colour she used. D. She designed the table herself.
38. Why did Daniella stop selling her furniture at a market?
A. The market closed down. B. Too few people were buying it. C. She no longer had enough time. D. She didn't like working outdoors.
39. How did Daniella feel when she was invited to her first design show?
A. She felt confident her designs would be popular. B. She felt curious about seeing other designers' works. C. She felt worried about how many people would be there. D. She felt surprised someone was impressed by her furniture.
40. What would Daniella say in an advertisement for her company?
A. I'm a young furniture designer, whose works have appeared in several design shows and are sold in many city furniture shops. B. I've created furniture since I was just ten years old. Many of the thousand visitors to a recent design show liked my works. C. After starting my business at a local market, I've finally opened my own store in a local city. D. I'm interested in the history of furniture but my designs are very modern and use the latest styles.
答案:
36.D 细节理解题。根据"When Daniella visited a design show with her class at the age of ten,she realized she wanted to follow her parents' example."可知,她是在一次学校旅行中看到不同的家具后开始爱上做家具的。故选D。
37.B 细节理解题。根据"Her first piece was a table,made soon after visiting the show."以及她说的"They had furniture from the last hundred years,and I copied a 1920s design"可知,她的第一件作品不是时髦款式的。故选B。
38.C 细节理解题。根据她说的"I'd also started an Internet business,which was doing so well. It was taking up every spare minute I had."可知,因为她没有足够的时间。故选C。
39.D 细节理解题。根据她说的"I was amazed she thought my work was good enough"可知,有人对她的家具印象深刻,她感到很惊讶。故选D。
40.B 推理判断题。根据"When Daniella visited a design show with her class at the age of ten,she realized she wanted to follow her parents' example." "Since that day,she's been making furniture."以及她说的"I couldn't believe it when she told me there would be a thousand visitors"和选项可推断,她应该会说"我从十岁起就开始创作家具了。在最近的一次设计展上,一千名参观者中有许多人喜欢我的作品"。故选B。
37.B 细节理解题。根据"Her first piece was a table,made soon after visiting the show."以及她说的"They had furniture from the last hundred years,and I copied a 1920s design"可知,她的第一件作品不是时髦款式的。故选B。
38.C 细节理解题。根据她说的"I'd also started an Internet business,which was doing so well. It was taking up every spare minute I had."可知,因为她没有足够的时间。故选C。
39.D 细节理解题。根据她说的"I was amazed she thought my work was good enough"可知,有人对她的家具印象深刻,她感到很惊讶。故选D。
40.B 推理判断题。根据"When Daniella visited a design show with her class at the age of ten,she realized she wanted to follow her parents' example." "Since that day,she's been making furniture."以及她说的"I couldn't believe it when she told me there would be a thousand visitors"和选项可推断,她应该会说"我从十岁起就开始创作家具了。在最近的一次设计展上,一千名参观者中有许多人喜欢我的作品"。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看