第181页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
C
Reading makes men full. Do you like reading novels in your spare time?
Set in the German city of Hamburg, The Story of a Seagull and the Cat Who Taught Her to Fly is about a seagull called Kengah. While diving into the sea for food, she is suddenly hit by the "curse of the sea"—a wave in oil coming from an oil tanker(油轮) in trouble. With great effort, the seagull reaches Hamburg and lands on the balcony of a house. A fat black cat called Zorba lives there. Before dying, Kengah gives her first and last egg to Zorba, asking him to keep three promises: First, that he does not eat the egg; second, that he takes care of it until the chick is born; and finally, and most surprisingly, that Zorba teaches the chick how to fly.
Zorba promises to take care of the baby seagull and keeps his word. He sits on the egg until the chick is born. With the help of his cat friends, he raises the baby seagull with love and protects her from danger. The little seagull is named Fortunata, the "lucky one". However, the trouble comes when Zorba teaches Fortunata how to fly. Of course, being a cat, it is not easy. After many failed tries, Zorba and his friends turn to a human—a poet. Thanks to their help, Fortunata is finally able to fly and returns to her own world—the sky.
The book is a story about seagulls, flying over the Hamburg sky. It is a story about Zorba and his cat friends, who raise the chick, protect her from danger, and above all, teach her to fly. It is a story about a poet who is able to fly with words.
It is a story about friendship and courage. At the end of the story, when Fortunata takes her first flight, Zorba talks to the poet, "On the brink of the abyss(在深渊边上), Fortunata understood the most important thing finally."
"Oh yeah? And what did she understand?" asks the poet.
"Only those who are brave can fly!"
32. What caused Kengah's death?
A. Giving birth to her baby. B. Flying a long way. C. Oil coming from a tanker. D. Not having food to eat.
33. Where does the cat Zorba live?
A. In a house with a balcony. B. In a house near the sea. C. In a house next to a poet's. D. In a house on the abyss.
34. What does the underlined word "it" in Paragraph 3 refer to?
A. Teaching the seagull how to fly. B. Asking a human for help. C. Looking after the chick with love. D. Protecting the chick from dangers.
35. What makes Fortunata fly successfully?
A. Bravery. B. Love. C. Friendship. D. Kindness.
Reading makes men full. Do you like reading novels in your spare time?
Set in the German city of Hamburg, The Story of a Seagull and the Cat Who Taught Her to Fly is about a seagull called Kengah. While diving into the sea for food, she is suddenly hit by the "curse of the sea"—a wave in oil coming from an oil tanker(油轮) in trouble. With great effort, the seagull reaches Hamburg and lands on the balcony of a house. A fat black cat called Zorba lives there. Before dying, Kengah gives her first and last egg to Zorba, asking him to keep three promises: First, that he does not eat the egg; second, that he takes care of it until the chick is born; and finally, and most surprisingly, that Zorba teaches the chick how to fly.
Zorba promises to take care of the baby seagull and keeps his word. He sits on the egg until the chick is born. With the help of his cat friends, he raises the baby seagull with love and protects her from danger. The little seagull is named Fortunata, the "lucky one". However, the trouble comes when Zorba teaches Fortunata how to fly. Of course, being a cat, it is not easy. After many failed tries, Zorba and his friends turn to a human—a poet. Thanks to their help, Fortunata is finally able to fly and returns to her own world—the sky.
The book is a story about seagulls, flying over the Hamburg sky. It is a story about Zorba and his cat friends, who raise the chick, protect her from danger, and above all, teach her to fly. It is a story about a poet who is able to fly with words.
It is a story about friendship and courage. At the end of the story, when Fortunata takes her first flight, Zorba talks to the poet, "On the brink of the abyss(在深渊边上), Fortunata understood the most important thing finally."
"Oh yeah? And what did she understand?" asks the poet.
"Only those who are brave can fly!"
32. What caused Kengah's death?
A. Giving birth to her baby. B. Flying a long way. C. Oil coming from a tanker. D. Not having food to eat.
33. Where does the cat Zorba live?
A. In a house with a balcony. B. In a house near the sea. C. In a house next to a poet's. D. In a house on the abyss.
34. What does the underlined word "it" in Paragraph 3 refer to?
A. Teaching the seagull how to fly. B. Asking a human for help. C. Looking after the chick with love. D. Protecting the chick from dangers.
35. What makes Fortunata fly successfully?
A. Bravery. B. Love. C. Friendship. D. Kindness.
答案:
32.C 细节理解题。根据"While diving into the sea for food,she is suddenly hit by the 'curse of the sea'-a wave in oil coming from an oil tanker in trouble."可知,当她潜入海中寻找食物时,她突然受到"海洋的诅咒"的袭击——一艘陷入困境的油轮涌出一股油浪。故选C。
33.A 细节理解题。根据"With great effort,the seagull reaches Hamburg and lands on the balcony of a house. A fat black cat called Zorba lives there."可知,海鸥降落在一所房子的阳台上,那里住着一只名叫Zorba的肥黑猫。故选A。
34.A 代词指代题。根据"However,the trouble comes when Zorba teaches Fortunata how to fly. Of course,being a cat,it is not easy."可知,当Zorba教Fortunata如何飞行时,麻烦来了。当然,作为一只猫,这并不容易。所以it代指"教她如何飞"。故选A。
35.A 细节理解题。根据"Only those who are brave can fly!"可知,只有勇敢的人才能飞翔,所以是勇敢使她成功飞翔。故选A。
33.A 细节理解题。根据"With great effort,the seagull reaches Hamburg and lands on the balcony of a house. A fat black cat called Zorba lives there."可知,海鸥降落在一所房子的阳台上,那里住着一只名叫Zorba的肥黑猫。故选A。
34.A 代词指代题。根据"However,the trouble comes when Zorba teaches Fortunata how to fly. Of course,being a cat,it is not easy."可知,当Zorba教Fortunata如何飞行时,麻烦来了。当然,作为一只猫,这并不容易。所以it代指"教她如何飞"。故选A。
35.A 细节理解题。根据"Only those who are brave can fly!"可知,只有勇敢的人才能飞翔,所以是勇敢使她成功飞翔。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看