第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
七、David作为志愿者去接行业代表。请选择合适的句子补全对话。(有两项多余)
Lina: Hi, David! What are you going to do?
David: I'm going to the train station to pick up a participant(参会者).
Lina: 1.
David: That's so nice of you! Thank you!
Lina: You're welcome. What does the guest look like?
David: Well. 2.
Lina: Oh, I see. 3.
David: He's a scientist.
Lina: Wow, so cool! 4.
David: No. I like writing. 5.
Lina: Sounds great! Look! We're at the train station now.
A. By the way, what does he do?
B. I want to be a scientist.
C. Do you want to be a scientist too?
D. He is tall and thin with glasses.
E. What are your hobbies?
F. I want to be a writer in the future.
G. I can drive you there.
Lina: Hi, David! What are you going to do?
David: I'm going to the train station to pick up a participant(参会者).
Lina: 1.
G
David: That's so nice of you! Thank you!
Lina: You're welcome. What does the guest look like?
David: Well. 2.
D
Lina: Oh, I see. 3.
A
David: He's a scientist.
Lina: Wow, so cool! 4.
C
David: No. I like writing. 5.
F
Lina: Sounds great! Look! We're at the train station now.
A. By the way, what does he do?
B. I want to be a scientist.
C. Do you want to be a scientist too?
D. He is tall and thin with glasses.
E. What are your hobbies?
F. I want to be a writer in the future.
G. I can drive you there.
答案:
1.G 2.D 3.A 4.C 5.F
八、一位参会的学生分享了自己的故事。阅读短文,完成下列各题。
My name is Li Ming. I am studying in a normal university(师范大学)now. My dream is to be a teacher in Western(西部的)region. I learn that many children there study hard but they don't get good scores. They try to learn better but it doesn't work. They don't have enough good teachers to help them. They need someone to tell them right ways. So I want to be a teacher to help them.
I will be kind to my students and make friends with them. I will give them love and teach them how to be a helpful person. I think it is a great job. To make my dream come true, I am going to study hard.
(一)根据短文内容,用合适的单词补全表格。(每空一词)
|What to be|A 1.
|Why to be|• They don't have enough(足够的)good 2.
|How to be|• Be kind to his students. • 4.
(二)根据短文内容,选择正确的选项。
(
A. Why poor children need teachers
B. Li Ming's dream job
C. How to make dreams come true
My name is Li Ming. I am studying in a normal university(师范大学)now. My dream is to be a teacher in Western(西部的)region. I learn that many children there study hard but they don't get good scores. They try to learn better but it doesn't work. They don't have enough good teachers to help them. They need someone to tell them right ways. So I want to be a teacher to help them.
I will be kind to my students and make friends with them. I will give them love and teach them how to be a helpful person. I think it is a great job. To make my dream come true, I am going to study hard.
(一)根据短文内容,用合适的单词补全表格。(每空一词)
|What to be|A 1.
teacher
in Western region||Why to be|• They don't have enough(足够的)good 2.
teachers
at school. • They need someone to tell them 3. right
ways
.||How to be|• Be kind to his students. • 4.
Make
friends
with his students. • Give his students love. • Teach his students to be a 5. helpful
person
.|(二)根据短文内容,选择正确的选项。
(
B
)1. The best title is "______".A. Why poor children need teachers
B. Li Ming's dream job
C. How to make dreams come true
答案:
(一)1.teacher 2.teachers 3.right ways 4.Make friends 5.helpful person (二)1.B
查看更多完整答案,请扫码查看