第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
六、Linlin 邀请 Fred 来家中做客。请选择合适的句子补全对话。(有一项多余)
Linlin: Hello, Fred. Welcome to my home.
Fred: Wow! Your house is so big. Oh, I see a photo. 1. ______
Linlin: She's my sister. She is a middle school student.
Fred: She is dancing in the photo. 2. ______
Linlin: Yes, she does. She has many other hobbies, too.
Fred: 3. ______
Linlin: She likes reading books and playing sports.
Fred: What kind of book does she like best?
Linlin: 4. ______
Fred: That's also my dream. 5. ______
Linlin: Haha. It's so interesting.
A. We have the same dream.
B. Does she like reading books?
C. She likes English books best.
D. Does she like dancing?
E. What are her other hobbies?
F. Who's the girl in it?
Linlin: Hello, Fred. Welcome to my home.
Fred: Wow! Your house is so big. Oh, I see a photo. 1. ______
F
Linlin: She's my sister. She is a middle school student.
Fred: She is dancing in the photo. 2. ______
D
Linlin: Yes, she does. She has many other hobbies, too.
Fred: 3. ______
E
Linlin: She likes reading books and playing sports.
Fred: What kind of book does she like best?
Linlin: 4. ______
C
She wants to be an English teacher.Fred: That's also my dream. 5. ______
A
Linlin: Haha. It's so interesting.
A. We have the same dream.
B. Does she like reading books?
C. She likes English books best.
D. Does she like dancing?
E. What are her other hobbies?
F. Who's the girl in it?
答案:
1.F 2.D 3.E 4.C 5.A
七、阅读短文,完成下列各题。
Jack likes reading very much. His brother Mike doesn't like reading. He likes playing with his friends. Their parents say reading is important (重要的), but Mike doesn't think so.
One day, Jack reads a book about space. He says to Mike, "The book is very interesting and useful." But Mike doesn't want to read it.
The next day, Mike's science teacher asks the class to make a poster about space. Mike is in a group with Liz, Anna and Jeff. They all think the homework is difficult. "My brother has a book about space," says Mike. "Let's meet at my home this evening." In the evening, his classmates come. Jack helps them. After about two hours, they finish the homework.
When the teacher sees their poster, she gives them an "A+". "Reading is very important. I will read more books," Mike thinks.
(一)根据短文内容,用数字给图片排序。




(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(三)根据短文内容,回答问题。
What can we mainly learn from the passage?
Jack likes reading very much. His brother Mike doesn't like reading. He likes playing with his friends. Their parents say reading is important (重要的), but Mike doesn't think so.
One day, Jack reads a book about space. He says to Mike, "The book is very interesting and useful." But Mike doesn't want to read it.
The next day, Mike's science teacher asks the class to make a poster about space. Mike is in a group with Liz, Anna and Jeff. They all think the homework is difficult. "My brother has a book about space," says Mike. "Let's meet at my home this evening." In the evening, his classmates come. Jack helps them. After about two hours, they finish the homework.
When the teacher sees their poster, she gives them an "A+". "Reading is very important. I will read more books," Mike thinks.
(一)根据短文内容,用数字给图片排序。
4 1 3 2
(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Mike's science homework is to make a poster about books.(
T
)2. The teacher thinks Mike's poster is great.(三)根据短文内容,回答问题。
What can we mainly learn from the passage?
Reading is important.
答案:
(一)4 1 3 2
(二)1.F 2.T
(三)Reading is important.
(二)1.F 2.T
(三)Reading is important.
查看更多完整答案,请扫码查看