第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、根据句意和图片提示,用合适的词汇补全句子。





1. My brother watches a dinosaur(恐龙)show in the ______
2. My books come from the ______
3. I want to send some postcards. Let's go to the ______
4. There is a ______
5. We can buy some popcorn(爆米花)and see Ne Zha 2 in the ______
1. My brother watches a dinosaur(恐龙)show in the ______
science museum
.2. My books come from the ______
bookstore
. You can also buy books there.3. I want to send some postcards. Let's go to the ______
post office
.4. There is a ______
library
near my home. I often read books there.5. We can buy some popcorn(爆米花)and see Ne Zha 2 in the ______
cinema
.
答案:
1. science museum 2. bookstore 3. post office 4. library 5. cinema 解析 1. 句意:我哥哥在______看一场恐龙展。 分析:恐龙展通常在科学博物馆举办,故填 science museum。 2. 句意:我的书来自______,你也可以在那里买书。 分析:买书的地方是书店,故填 bookstore。 3. 句意:我想寄一些明信片,我们去______吧。 分析:寄明信片要去邮局,故填 post office。 4. 句意:我家附近有一个______。我经常在那里读书。 分析:读书的地方是图书馆,故填 library。 5. 句意:我们可以买一些爆米花,在______看《哪吒2》。 分析:看电影在电影院,故填 cinema。
二、Allen 在辨别地图上的地点。请判断他的描述是(√)否(×)正确。

(
(
(
(
(
(
√
)1. There is a library next to the post office.(
×
)2. There is a park between the shop and the school.(
×
)3. There is a hospital beside the Galaxy Cinema.(
√
)4. There is a bookstore in front of the hospital.(
×
)5. There is a park behind the Happy Zoo.
答案:
1.√ 2.× 3.× 4.√ 5.×
三、阅读短文,完成下列各题。
Hello, my name is Tom. This is a map of my city. The science museum is between the hospital and the park. There is a cinema behind the science museum. The zoo is next to the cinema. The post office is on the right of the cinema. In front of the hospital, there is a restaurant(餐馆). The food there is very tasty(好吃的). A bookstore is next to it. I often buy books there. Beside the bookstore is my school. I study in it. I love it very much.
Do you like my city? Welcome here!
(一)根据短文内容,补全地图。

1.
2.
(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
Hello, my name is Tom. This is a map of my city. The science museum is between the hospital and the park. There is a cinema behind the science museum. The zoo is next to the cinema. The post office is on the right of the cinema. In front of the hospital, there is a restaurant(餐馆). The food there is very tasty(好吃的). A bookstore is next to it. I often buy books there. Beside the bookstore is my school. I study in it. I love it very much.
Do you like my city? Welcome here!
(一)根据短文内容,补全地图。
1.
science museum
2.
post office
(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. The post office and the zoo are both next to the cinema.(
T
)2. You can eat tasty food in the place in front of the hospital.(
F
)3. Students can read books in the place beside the zoo.
答案:
(一)1. science museum 2. post office (二)1.F 2.T 3.F 解析 (一) 1. 依据:The science museum is between the hospital and the park. 分析:医院和公园之间是科学博物馆,故填 science museum。 2. 依据:The post office is on the right of the cinema. 分析:电影院右边是邮局,故填 post office。 (二) 1. 句意:The post office and the zoo are both next to the cinema. 分析:邮局在电影院旁边,没有紧挨着电影院,故答案为F。 2. 句意:You can eat tasty food in the place in front of the hospital. 分析:医院前面是餐馆,有美味的食物,故答案为T。 3. 句意:Students can read books in the place beside the zoo. 分析:动物园旁边是电影院,不能读书,故答案为F。
查看更多完整答案,请扫码查看