第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
(
A.we; him
B.our; him
C.our; he
B
)5.That man is ______ new art teacher. Do you know ______?A.we; him
B.our; him
C.our; he
答案:
【解析】:本题考查的是代词的用法。第一个空需要填入一个形容词性物主代词来修饰“new art teacher”,表示“我们的新美术老师”,因此应使用“our”。第二个空需要填入一个宾格代词作为动词“know”的宾语,表示“你认识他吗?”,因此应使用“him”。选项A中的“we”是主格代词,不能修饰名词;选项C中的“he”也是主格代词,不能作为宾语。因此,正确答案是B。
【答案】:B
【答案】:B
七、根据图片,写出合适的答句。(用完整回答)



1. —Who's that young woman?
—
2. —Is she funny?
—
3. —Is Mr Lin strict?
—
1. —Who's that young woman?
—
She is an English teacher.
2. —Is she funny?
—
Yes, she is.
3. —Is Mr Lin strict?
—
Yes, he is.
答案:
1. She is an English teacher.
2. Yes, she is.
3. Yes, he is.
2. Yes, she is.
3. Yes, he is.
八、William 在社团活动中心碰到了 Kate。他们说了什么?选择正确的选项补全对话。
A. Who's your kung fu(武术) teacher?
B. So cool!
C. Yes. But he is kind, too.
D. What do you do in the club?
E. Kung fu club.
William: What club do you join?
Kate: 1.
William: Do you like your club?
Kate: Yes, our kung fu teacher is funny.
William: 2.
Kate: Mr Ma. He's tall and strong.
William: Is he strict?
Kate: 3.
William: 4.
Kate: We do kung fu like this. Look!
William: 5.
A. Who's your kung fu(武术) teacher?
B. So cool!
C. Yes. But he is kind, too.
D. What do you do in the club?
E. Kung fu club.
William: What club do you join?
Kate: 1.
E
William: Do you like your club?
Kate: Yes, our kung fu teacher is funny.
William: 2.
A
Kate: Mr Ma. He's tall and strong.
William: Is he strict?
Kate: 3.
C
William: 4.
D
Kate: We do kung fu like this. Look!
William: 5.
B
答案:
【解析】:
这是一个英语对话补全题,需要根据对话的上下文选择合适的句子填入空白处。题目考查了对于日常对话的理解以及对于英语句子的运用。解题的关键是仔细阅读对话的上下文,理解对话的逻辑和内容,然后从给出的选项中选择最合适的句子。
1. 第一个空白处,William问Kate加入了什么俱乐部,所以应该选择关于俱乐部的回答,即E选项“Kung fu club.”。
2. 第二个空白处,Kate提到了他们的功夫老师很有趣,所以William可能会问关于功夫老师的问题,即A选项“Who's your kung fu(武术) teacher?”。
3. 第三个空白处,William问马老师是否严格,Kate需要回答这个问题,同时给出一些额外的描述。C选项“Yes. But he is kind, too.”既回答了问题,又给出了额外的描述,所以选择C。
4. 第四个空白处,Kate回答说他们正在练功夫,并做了示范,所以William可能会问他们在俱乐部做什么,即D选项“What do you do in the club?”。
5. 第五个空白处,William看到Kate的功夫示范后,可能会表示赞赏或惊讶,所以选择B选项“So cool!”。
【答案】:
1. E
2. A
3. C
4. D
5. B
这是一个英语对话补全题,需要根据对话的上下文选择合适的句子填入空白处。题目考查了对于日常对话的理解以及对于英语句子的运用。解题的关键是仔细阅读对话的上下文,理解对话的逻辑和内容,然后从给出的选项中选择最合适的句子。
1. 第一个空白处,William问Kate加入了什么俱乐部,所以应该选择关于俱乐部的回答,即E选项“Kung fu club.”。
2. 第二个空白处,Kate提到了他们的功夫老师很有趣,所以William可能会问关于功夫老师的问题,即A选项“Who's your kung fu(武术) teacher?”。
3. 第三个空白处,William问马老师是否严格,Kate需要回答这个问题,同时给出一些额外的描述。C选项“Yes. But he is kind, too.”既回答了问题,又给出了额外的描述,所以选择C。
4. 第四个空白处,Kate回答说他们正在练功夫,并做了示范,所以William可能会问他们在俱乐部做什么,即D选项“What do you do in the club?”。
5. 第五个空白处,William看到Kate的功夫示范后,可能会表示赞赏或惊讶,所以选择B选项“So cool!”。
【答案】:
1. E
2. A
3. C
4. D
5. B
九、阅读短文,完成题目。
We have a new English teacher. Her name is Anna Green. She's from London. She is 25 years old. She is young and pretty. She has short brown hair. She likes to wear a T-shirt with white pants.
Miss Green can sing English songs very well. She often teaches us English songs in her class. She can speak a little Chinese. She likes Chinese food very much, such as jiaozi and hot pot. Miss Green is very kind and friendly. We often play games in English class. She is a great teacher in my eyes.
(一)阅读短文,选择正确的选项。
(
A B C

(
A B C

(二)根据短文内容,补全 Miss Green 的信息。
Our new English teacher
Name: Anna Green
Age:
Appearance:
Character:
What she can do:
We have a new English teacher. Her name is Anna Green. She's from London. She is 25 years old. She is young and pretty. She has short brown hair. She likes to wear a T-shirt with white pants.
Miss Green can sing English songs very well. She often teaches us English songs in her class. She can speak a little Chinese. She likes Chinese food very much, such as jiaozi and hot pot. Miss Green is very kind and friendly. We often play games in English class. She is a great teacher in my eyes.
(一)阅读短文,选择正确的选项。
(
C
)1. Who is Anna Green?A B C
(
A
)2. Where is she from?A B C
(二)根据短文内容,补全 Miss Green 的信息。
Our new English teacher
Name: Anna Green
Age:
25 years old
Appearance:
young and pretty, has short brown hair
Character:
kind and friendly
What she can do:
sing English songs very well, speak a little Chinese
答案:
(一)1. C
2. A
(二)Age: 25 years old
Appearance: young and pretty, has short brown hair
Character: kind and friendly
What she can do: sing English songs very well, speak a little Chinese
2. A
(二)Age: 25 years old
Appearance: young and pretty, has short brown hair
Character: kind and friendly
What she can do: sing English songs very well, speak a little Chinese
查看更多完整答案,请扫码查看