2025年快捷英语时文阅读理解小学版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快捷英语时文阅读理解小学版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
1 How old is Kipepeo?
2 The keepers were
A. scared
B. sad
C. worried
D. angry
3 Kipepeo didn't eat much and looked restless because
A. she was tired
B. she was sick
C. she missed her kids
D. she was going to have a baby
4 Why didn't the workers know Kipepeo was pregnant?
①Because they didn't look after her carefully.
②Because she has a very long, large neck and a round body.
③Because they didn't know well about giraffes.
④Because she had only been at the zoo for a few months.
A. ①②
B. ①③
C. ②④
D. ②③
5 Which of the following is NOT right?
A. The baby giraffe is healthy.
B. Visitors (游客) can see Kipepeo and her baby.
C. Kipepeo looked after her baby very well.
D. It's Kipepeo's first time to be a mom.
4 years old
2 The keepers were
C
when they saw Kipepeo didn't eat much and looked restless.A. scared
B. sad
C. worried
D. angry
3 Kipepeo didn't eat much and looked restless because
D
.A. she was tired
B. she was sick
C. she missed her kids
D. she was going to have a baby
4 Why didn't the workers know Kipepeo was pregnant?
①Because they didn't look after her carefully.
②Because she has a very long, large neck and a round body.
③Because they didn't know well about giraffes.
④Because she had only been at the zoo for a few months.
C
A. ①②
B. ①③
C. ②④
D. ②③
5 Which of the following is NOT right?
B
A. The baby giraffe is healthy.
B. Visitors (游客) can see Kipepeo and her baby.
C. Kipepeo looked after her baby very well.
D. It's Kipepeo's first time to be a mom.
答案:
1. B 细节理解题。由第一段第一句的 Kipepeo is a 4-year-old giraffe 可知,基佩佩奥 4 岁了。
2. C 细节理解题。由第一段最后三句 One night, the keepers saw that she didn't eat much. She also looked very restless. The keepers were worried about her. 可知,当饲养员发现它吃得不多,而且看起来非常坐立不安时,他们很担心。
3. D 细节理解题。由第二段第一、二句 At 2 o'clock in the morning the next day, they knew why! Kipepeo was going to have a baby! 可知,一天晚上基佩佩奥吃得很少,还显得坐立不安,是因为它要生幼崽了。
4. C 细节理解题。由第二段最后两句 Because she had only been at the zoo for a few months, and she has a very long, large neck and a round body. So it was not easy to find she was pregnant. 可知,基佩佩奥在动物园才几个月,且它有着又长又大的脖子和圆圆的身体,所以要发现它怀孕并不容易。
5. B 细节理解题。由最后一段第一句 The Giraffe House is closed now. 可知,长颈鹿馆关闭了,因此游客无法看到基佩佩奥和它的幼崽。
2. C 细节理解题。由第一段最后三句 One night, the keepers saw that she didn't eat much. She also looked very restless. The keepers were worried about her. 可知,当饲养员发现它吃得不多,而且看起来非常坐立不安时,他们很担心。
3. D 细节理解题。由第二段第一、二句 At 2 o'clock in the morning the next day, they knew why! Kipepeo was going to have a baby! 可知,一天晚上基佩佩奥吃得很少,还显得坐立不安,是因为它要生幼崽了。
4. C 细节理解题。由第二段最后两句 Because she had only been at the zoo for a few months, and she has a very long, large neck and a round body. So it was not easy to find she was pregnant. 可知,基佩佩奥在动物园才几个月,且它有着又长又大的脖子和圆圆的身体,所以要发现它怀孕并不容易。
5. B 细节理解题。由最后一段第一句 The Giraffe House is closed now. 可知,长颈鹿馆关闭了,因此游客无法看到基佩佩奥和它的幼崽。
查看更多完整答案,请扫码查看