2025年快捷英语时文阅读理解小学版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快捷英语时文阅读理解小学版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
In Australia, there is a very big ox (公牛) named Knickers on a farm. It is black and white. It's 194 cm tall and about 1,400 kg. It's too tall and too heavy. It's heavier (更重的) than a car.
The farmer, Geoff Pearson, says, "Knickers is too big to be sent to the abattoir (屠宰场). So it will stay on the farm happily."
Geoff Pearson spent 400 dollars on Knickers. *He bought it to be a "coach (教练)" for other cows. It can lead (带领) the cows and teach them how to live on the farm.
Now Knickers enjoys its life on the farm. It walks with the cows and eats grass. In cows' eyes, it's their gentle (温柔的) giant (巨兽)!
1 What's Knickers like?
①It is tall. ②It's clever. ③It is heavy. ④It is black and white.
A. ①②③
B. ①②④
C. ①③④
D. ②③④
2 What can Knickers do on the farm?
①It can lead the cows. ②It can help the farmer look after the farm.
③It can teach the cows how to run. ④It can teach the cows how to live on the farm.
A. ①②
B. ①④
C. ②③
D. ③④
3 Which of the following is right?
A. Knickers is heavier than a car.
B. The cows on the farm are afraid of Knickers.
C. Geoff Pearson's friend gave Knickers to him.
D. Geoff Pearson wanted to send Knickers to a zoo.
The farmer, Geoff Pearson, says, "Knickers is too big to be sent to the abattoir (屠宰场). So it will stay on the farm happily."
Geoff Pearson spent 400 dollars on Knickers. *He bought it to be a "coach (教练)" for other cows. It can lead (带领) the cows and teach them how to live on the farm.
Now Knickers enjoys its life on the farm. It walks with the cows and eats grass. In cows' eyes, it's their gentle (温柔的) giant (巨兽)!
1 What's Knickers like?
①It is tall. ②It's clever. ③It is heavy. ④It is black and white.
A. ①②③
B. ①②④
C. ①③④
D. ②③④
2 What can Knickers do on the farm?
①It can lead the cows. ②It can help the farmer look after the farm.
③It can teach the cows how to run. ④It can teach the cows how to live on the farm.
A. ①②
B. ①④
C. ②③
D. ③④
3 Which of the following is right?
A. Knickers is heavier than a car.
B. The cows on the farm are afraid of Knickers.
C. Geoff Pearson's friend gave Knickers to him.
D. Geoff Pearson wanted to send Knickers to a zoo.
答案:
1. C 细节理解题。由第一段第二、三、四句 It is black and white. It's 194 cm tall and about 1,400 kg. It's too tall and too heavy. 可知,尼克斯身上黑白相间,很高又很重,文中未提及它很聪明,所以①③④正确。
2. B 细节理解题。由第三段第二、三句 He bought it to be a "coach" for other cows. It can lead the cows and teach them how to live on the farm. 可知,尼克斯可以带领奶牛们,并教它们如何在农场里生活,所以①④正确。
3. A 细节理解题。由第一段最后一句 It's heavier than a car. 可知,尼克斯比一辆汽车重。
2. B 细节理解题。由第三段第二、三句 He bought it to be a "coach" for other cows. It can lead the cows and teach them how to live on the farm. 可知,尼克斯可以带领奶牛们,并教它们如何在农场里生活,所以①④正确。
3. A 细节理解题。由第一段最后一句 It's heavier than a car. 可知,尼克斯比一辆汽车重。
查看更多完整答案,请扫码查看