2025年快捷英语时文阅读理解小学版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快捷英语时文阅读理解小学版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
1 Bella was left alone in the forest when she was
A. one week
B. two weeks
C. one month
D. three months
2 The underlined phrase (短语) in Paragraph 1 means "
A. 处于危险中
B. 处于混乱中
C. 处于疑惑中
D. 处于紧张中
3 Which can be put in " ▲ " in Paragraph 2?
A. She was tall and strong.
B. She liked cold weather.
C. It was hot and sunny.
D. It was winter then.
4 Spring came, and Bella was set free! But
A. two
B. three
C. four
D. five
5 Bella always came back to visit the Harrisons to
A. play with them
B. say thanks
C. see the children
D. get food
C
old.A. one week
B. two weeks
C. one month
D. three months
2 The underlined phrase (短语) in Paragraph 1 means "
A
" in Chinese.A. 处于危险中
B. 处于混乱中
C. 处于疑惑中
D. 处于紧张中
3 Which can be put in " ▲ " in Paragraph 2?
D
A. She was tall and strong.
B. She liked cold weather.
C. It was hot and sunny.
D. It was winter then.
4 Spring came, and Bella was set free! But
A
days later, she came back!A. two
B. three
C. four
D. five
5 Bella always came back to visit the Harrisons to
B
.A. play with them
B. say thanks
C. see the children
D. get food
答案:
1. C 细节理解题。由第一段第二句 When Bella was only one month old, she was left alone in the forest. 可知,贝拉是在一个月大的时候被独自留在森林里的。
2. A 词义猜测题。由前句 When Bella was only one month old, she was left alone in the forest. 及常识可知,一个月大的小松鼠被独自留在森林里,很容易遇到危险。故 A 项“处于危险中”最符合文意。
3. D 句子还原题。由后句 So they kept her until spring. 可知,他们一直养着贝拉,直到春天,所以前句要解释把贝拉养到春天的原因。由此推断,D 项“当时正值冬天”符合语境。
4. A 细节理解题。由第三段第三、四句 When spring came, they let her go. But Bella came back two days later! 可知,贝拉在被放走两天后就回来了。
5. B 细节理解题。由文章最后一句 For eight years, Bella has kept coming back to visit the Harrisons to "say thanks". 可知,贝拉不停地回来看望哈里森一家是为了“表达感谢”。
2. A 词义猜测题。由前句 When Bella was only one month old, she was left alone in the forest. 及常识可知,一个月大的小松鼠被独自留在森林里,很容易遇到危险。故 A 项“处于危险中”最符合文意。
3. D 句子还原题。由后句 So they kept her until spring. 可知,他们一直养着贝拉,直到春天,所以前句要解释把贝拉养到春天的原因。由此推断,D 项“当时正值冬天”符合语境。
4. A 细节理解题。由第三段第三、四句 When spring came, they let her go. But Bella came back two days later! 可知,贝拉在被放走两天后就回来了。
5. B 细节理解题。由文章最后一句 For eight years, Bella has kept coming back to visit the Harrisons to "say thanks". 可知,贝拉不停地回来看望哈里森一家是为了“表达感谢”。
查看更多完整答案,请扫码查看