2025年实验班提优训练暑假衔接版四升五年级英语译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练暑假衔接版四升五年级英语译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班提优训练暑假衔接版四升五年级英语译林版》

(A)An email
To:
Subject:
Dear Grandma,
Thank you for the new shorts. They are cool! It's hot in Beijing now. I can wear my shorts and T-shirt. I have a new jacket too. My old jacket is too small. I also buy a hat. It is fifty yuan.
How is your farm? Is it warm there? How many new ducks are there? I want to see you this autumn. I can pick apples and feed ducks with you.
Love,
Jim
生词积累
buy /baɪ/ v. 买
hat /hæt/ n. (常指带檐的)帽子
pick /pɪk/ v. 采摘
feed /fi:d/ v. 饲养,喂养
一、阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
()1. It is hot in Beijing.
()2. Jim can wear his shorts and T-shirt in Beijing now.
()3. Jim has new trousers.
()4. Jim's new jacket is fifty yuan.
()5. Jim's grandma lives on a farm.
二、新考法 完善邮件 请你帮 Jim 将邮件抬头格式补充完整。
To: 1. ______
Subject: 2. ______ (A. school B. clothes C. Grandma's ducks)
答案: 一、1~5 TTFFT
1. 解析 根据文中“It's hot in Beijing now.”可知,北京现在炎热,故填 T。
2. 解析 根据文中“I can wear my shorts and T-shirt.”可知,吉姆在北京可以穿短裤和 T 恤,故填 T。
3. 解析 根据文中“Thank you for the new shorts.”和“I have a new jacket too.”可知,吉姆有新的短裤和夹克衫,故填 F。
4 解析 根据文中“I also buy a hat. It is fifty yuan.”可知,吉姆的帽子 50 元,故填 F。
5. 解析 根据文中“How is your farm?”可知,吉姆的奶奶住在农场,故填 T。
二、1. Grandma 2. B
(B) 新语篇 俱乐部海报 Clubs
Football Club
Football is an exciting game. Do you want to play football well? Join the Football Club. Let's meet at 4:00 p. m. on Tuesday on the playground.
Basketball Club
Do you like to run, jump, and score goals? Do you like playing in a team? Join the Basketball Club. We meet at 4:00 p. m. on Wednesday in the gym.

Table Tennis Club
Do you like racket games? Are you fast? Can you hit a small ball? Join the Table Tennis Club. We meet at 4:00 p. m. on Thursday in Room 101 of Building 2.

生词积累
exciting /ɪk'saɪtɪŋ/ adj. 令人兴奋的
score /skɔ:(r)/ v. 得分
goal /gəʊl/ n. 进球
racket /'rækɪt/ n. 球拍
hit /hɪt/ v. 击
building /'bɪldɪŋ/ n. 建筑物,房屋
一、阅读海报,选择正确的答案。
()1. The Basketball Club meets ______.
A. on the playground
B. in the gym
C. in Room 101 of Building 2
()2. If(如果) you like racket games, you can join the ______.
A. Football Club
B. Table Tennis Club
C. Basketball Club
()3. All clubs meet at ______ in the ______.
A. four;morning
B. four;afternoon
C. five;afternoon
()4. Which sentence is RIGHT?
A. The Football Club is open on Thursday.
B. You can play outdoors in the Table Tennis Club.
C. Basketball is a team sport.
二、新考法 开放式谈喜好 根据实际情况,回答问题。
1. Which club do you like?______
2. What club do you have at your school?
______

答案: 一、1~4 BBBC
1.解析 根据文中表格二可知,篮球俱乐部在体育馆,故选 B。
2.解析 根据文中表格三可知,喜欢球拍类运动,可以加入乒乓球俱乐部,故选 B。
3.解析 通读表格可知,所有的俱乐部都是下午四点开始,故选 B。
4.解析 根据表格二可知,篮球是团队运动,故选 C。
二、1. I like the Table Tennis Club.
2. We have a music club. (答案不唯一)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭