第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
七、英译汉。
1. I don't like grapes because they are sour. ______
2. Are you helpful at home? Yes, I am. ______
3. We have science, art and English on Mondays. ______
4. The canteen is on the first floor. ______
5. What's the weather like in London? It's cloudy. ______
6. What day is it today? ______
7. What's your favourite food? ______
8. I can water the flowers. ______
1. I don't like grapes because they are sour. ______
2. Are you helpful at home? Yes, I am. ______
3. We have science, art and English on Mondays. ______
4. The canteen is on the first floor. ______
5. What's the weather like in London? It's cloudy. ______
6. What day is it today? ______
7. What's your favourite food? ______
8. I can water the flowers. ______
答案:
1. 我不喜欢葡萄,因为它们是酸的。2. 你在家有帮助吗?是的,我有。3. 我们周一有科学课、美术课和英语课。4. 食堂在一楼。5. 伦敦天气怎么样?是多云的。6. 今天星期几?7. 你最喜欢的食物是什么?8. 我会浇花。
八、根据中文意思或上下文将英文句子补充完整。
1. —你盒子里的那些是什么? —是一些葡萄。
—What ______ ______ in ______ ______?
—______ some ______.
2. —那个妇女是个警察吗? —哪一个?
—穿黑外套的那个。—不,她是一个护士。
—Is ______ ______ a ______?
—Which ______?
—The ______ in the ______ ______.
—No. She's a ______.
3. (B 是新来的学生)
A: Excuse ______, ______ you a student?
B: Yes, ______ ______. I'm ______ here.
4. A: ______ ______ a nurse?
B: No, ______ ______. I'm a teacher.
1. —你盒子里的那些是什么? —是一些葡萄。
—What ______ ______ in ______ ______?
—______ some ______.
2. —那个妇女是个警察吗? —哪一个?
—穿黑外套的那个。—不,她是一个护士。
—Is ______ ______ a ______?
—Which ______?
—The ______ in the ______ ______.
—No. She's a ______.
3. (B 是新来的学生)
A: Excuse ______, ______ you a student?
B: Yes, ______ ______. I'm ______ here.
4. A: ______ ______ a nurse?
B: No, ______ ______. I'm a teacher.
答案:
1. are those; your box; They're; grapes
2. that woman; policewoman; one; one; black coat; nurse
3. me; Are; I am; new
4. Are you; I'm not
2. that woman; policewoman; one; one; black coat; nurse
3. me; Are; I am; new
4. Are you; I'm not
九、阅读理解。
It's Saturday. Tom wants to go to the park with his friend. But he gets up late. He puts on his clothes quickly and doesn't have breakfast. He rides his bike very quickly. At a crossing the red light is on. But he doesn't stop. A policeman stops him. "Please get off your bike. Don't you see the red light?" "Yes I do. But I don't see you," says Tom.
根据文章内容判断下列句子的正(T)误(F)。
()1. Tomorrow is Sunday.
()2. Tom has breakfast quickly.
()3. Tom runs very quickly.
()4. Tom doesn't see the red light.
()5. Tom doesn't see the policeman.
It's Saturday. Tom wants to go to the park with his friend. But he gets up late. He puts on his clothes quickly and doesn't have breakfast. He rides his bike very quickly. At a crossing the red light is on. But he doesn't stop. A policeman stops him. "Please get off your bike. Don't you see the red light?" "Yes I do. But I don't see you," says Tom.
根据文章内容判断下列句子的正(T)误(F)。
()1. Tomorrow is Sunday.
()2. Tom has breakfast quickly.
()3. Tom runs very quickly.
()4. Tom doesn't see the red light.
()5. Tom doesn't see the policeman.
答案:
1. T 2. F 3. F 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看