2025年重点中学招生分班五年真题分类卷五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年重点中学招生分班五年真题分类卷五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第109页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
( )1. The passage is about
A. American families
B. American students
C. American schools
( )2. The students get to school at
A. 7:30
B. 8:30
C. 8:00
( )3. The students take
A. a book, a notebook and a pencil
B. a book and some notebooks
C. some books, a pencil and a notebook
( )4. The students have lunch
A. at home
B. at school
C. on the school bus
( )5. They have lunch
A. at 12:00
B. at 12:30
C. at 1:00
B
.A. American families
B. American students
C. American schools
( )2. The students get to school at
B
in the morning.A. 7:30
B. 8:30
C. 8:00
( )3. The students take
A
with them to each class.A. a book, a notebook and a pencil
B. a book and some notebooks
C. some books, a pencil and a notebook
( )4. The students have lunch
B
on weekdays.A. at home
B. at school
C. on the school bus
( )5. They have lunch
C
on Sunday.A. at 12:00
B. at 12:30
C. at 1:00
答案:
1. B 2. B 3. A
4. B 【解析】根据第二段第一句“From Monday to Friday, students have lunch at school at noon.”可知,学生们工作日都是在学校吃午餐。
5. C 【解析】根据最后一段“On weekends, they often go to the church with their parents and have a big lunch at one o'clock.”可知,美国学生周末在一点钟吃午餐。
4. B 【解析】根据第二段第一句“From Monday to Friday, students have lunch at school at noon.”可知,学生们工作日都是在学校吃午餐。
5. C 【解析】根据最后一段“On weekends, they often go to the church with their parents and have a big lunch at one o'clock.”可知,美国学生周末在一点钟吃午餐。
(
A. Because they are hungry.
B. Because it is their father's birthday.
C. Because Peter's friend is coming.
(
A. From the Internet.
B. From their mother.
C. From a cookbook.
(
A. Fried chicken.
B. Cake.
C. Yangzhou fried rice.
(
A. Twenty minutes.
B. Thirty minutes.
C. One hour.
(
A. Two.
B. Four.
C. Five.
B
)1. Why do Peter and Lisa cook?A. Because they are hungry.
B. Because it is their father's birthday.
C. Because Peter's friend is coming.
(
A
)2. Where do they get the recipe?A. From the Internet.
B. From their mother.
C. From a cookbook.
(
C
)3. What is the recipe for?A. Fried chicken.
B. Cake.
C. Yangzhou fried rice.
(
A
)4. How long does it take to cook?A. Twenty minutes.
B. Thirty minutes.
C. One hour.
(
C
)5. How many cooking steps(步骤) are there in the recipe?A. Two.
B. Four.
C. Five.
答案:
1. B 【解析】根据第一段第一、二句“It is Peter's father's birthday. Peter and his sister, Lisa, want to give him a present.”可知,Peter 和 Lisa 做饭是因为他们想给父亲做一顿饭当生日礼物。
2. A 【解析】根据第一段倒数第一、二句“They're going to cook some food for him. So they find a good recipe(食谱) on the Internet.”可知,他们在互联网上找到了一个好的食谱。
3. C 4. A 5. C
2. A 【解析】根据第一段倒数第一、二句“They're going to cook some food for him. So they find a good recipe(食谱) on the Internet.”可知,他们在互联网上找到了一个好的食谱。
3. C 4. A 5. C
查看更多完整答案,请扫码查看