2025年同步练习延边教育出版社七年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习延边教育出版社七年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习延边教育出版社七年级英语下册外研版》

一、阅读理解。
请阅读下面两篇语言材料,然后按要求做题。
A
(改编自2022·吉林长春·三模)Recently, there is a survey called “Where do you usually go in your spare time?” in Yu Cai Middle School. 1,500 students have taken part in the survey. They have been to different places for fun, for exercise or for knowledge. They may go to a park, a sports field, a cinema or a museum.
Most students believe their experiences of visiting different places make a difference to their lives. They not only bring them a lot of fun, but also help them open up their eyes. They usually go to the sports field to exercise and reduce stress. It can make them happier and stronger. And they also go to the library to read books for relaxation. As for the museum, they say that they can learn more in different fields. We can learn more about the survey from the following charts.

Why do people think going to the library is meaningful?

根据上文及图表信息,选择最佳答案。
1. According to the first chart,________ of the middle school students choose to do sports.
A. 10% B. 22% C. 23% D. 31%
2. The most popular places are ________.
A. the library and the zoo B. the library and the cinema
C. the museum and the sports field D. the library and the museum
3. The number of students choose to go to the park is ________.
A. 90 B. 120 C. 150 D. 330
4. The main reason why the students choose to go to the library is that they can ________.
A. feel relaxed when reading B. be able to think deeply
C. learn more about different subjects D. choose from all kinds of books to read
5. From the passage,we know ________.
A. five places are mentioned in the first chart
B. none of the students goes to the cinema for fun
C. students will go to the sports field when they have pressure
D. most students like visiting different places because they don't like school
答案: A篇:
1. B 2. D 3. C 4. A 5. C
B
Four ways to have a good school life
Your schooldays should be some of the happiest days of your life. How can you get the most from them,and be sure you don't waste(浪费) this great chance to learn?
Be active at school.
Don't say things are difficult or boring. Take interest in the school life and your school subjects. Join lots of activities. Put up your hands quickly in class. Go around the school with a big smile. If you are not working,you are wasting your time at school. Teachers cannot make everything enjoyable.
Keep fit.
If you don't have a good breakfast,you will be thinking about food in class. If you go to bed late and don't have enough sleep,you will be sleepy in class. Play enough sports every day in order to keep your body strong.
Face the problem.
Do not say you will do things tomorrow. You cannot finish the race if you rest all the time. Everyone fails some exams,loses some matches and has bad days. Don't make small problems very big and important. Don't forget to ask for help. You are young,and no one thinks you must do everything quite well!
Spend the weekends.
Don't waste time lying in bed on Saturday or Sunday morning. Go and play sports,get together with friends in the park to relax,or help someone with problems. If you don't want to go out,there are also a lot of things to do. You may read a book,practice English or help Mum with housework.
Follow our advice,and have a happy school life!
根据短文内容,完成表格中所缺信息,并将答案写在相应的横线上,每空限填一词。
hometheweekends
答案: B篇:
1. Ways/How 2. interested 3. happy/pleased 4. breakfast
5. sleep 6. tomorrow 7. fail 8. Remember 9. Spend
10. housework

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭