2025年教材全练四年级英语下册北京课改版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年教材全练四年级英语下册北京课改版》

四、将下列句子按1~4排序,使其组成一段对话。(1已给出)
( 1 )What happened to you,David? You look sad.
( )You should be more careful next time. And what happened to the carpet?
( )I left my schoolbag on the playground.
( )I broke the cup and spilled the water. I’m sorry.
答案: 1(已给出) 3 2 4
五、选择正确的选项完成对话。
Lily: Why do you look so sad,Sam?
Sam:1. ______
Lily: Is it in your pocket?
Sam:2. ______
Lily: Look,is this key yours?
Sam: Yes,it is. 3. ______
Lily: You’re welcome. 4. ______
A. No,it isn’t.
B. Thank you so much.
C. Please be careful next time.
D. I lost the key to my house.
答案: 1. D 2. A 3. B 4. C
六、阅读短文,完成下列任务。
Mr White is a teacher. He lives in the school. His house is near the school playground. The children often play football on the playground. Sometimes they break Mr White’s windows. One afternoon, Mrs White is at home. She reads a book. Suddenly,a boy knocks at the door. Mrs White opens the door and asks,“Did you break my window again?”“No,”answers the boy. “Your window is open this time. Our football is in your room. Can I get it back,please?”
任务(一)根据短文内容填空。
1. Mr White lives in __________ __________.
2. Sometimes children __________ Mr White’s windows.
3. One afternoon,Mrs White __________ __________ __________ at home.
任务(二)根据短文内容回答问题。
1. Did the boy break Mr White’s window again?
__________,he __________.
2. What do the children often do on the playground?
They often __________ __________ on the playground.
答案: 任务(一)
1. the school 【解析】由“Mr White is a teacher. He lives in the school.”可知。
2. break 【解析】由“The children often play football on the playground. Some - times they break Mr White’s windows.”可知。
3. reads a book 【解析】由“One after - noon, Mrs White is at home. She reads a book.”可知。
任务(二)
1. No, didn’t. 【解析】由“Mrs White opens the door and asks, ‘Did you break my window again?’ ‘No,’ answers the boy.”可知。
2. play football 【解析】由“The children often play football on the playground.”可知。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭