2025年教材全练四年级英语下册北京课改版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年教材全练四年级英语下册北京课改版》

一、根据短文内容选词填空。
A. walking a dog B. in C. be nice D. picks up E. litters
I live in a beautiful neighbourhood. There is a small park 1.______ it. It’s a good place for everyone to enjoy the nature. Some people take their pets with them, too. Today I see a girl 2.______ on the grass. She also 3.______ on the grass. I walk towards her and show her the sign: Don’t litter. Then she 4.______ the litter. We should 5.______ to the nature.
答案: 1. B 2. A 3. E 4. D 5. C
二、阅读短文,用1~4给下列图片排序。
We are going to our new library tomorrow morning. We must obey the rules(遵守规则). No talking. No littering. No food and drinks. Maybe there will be a lot of students there. Don’t run. It’s dangerous.
答案: 4 1 2 3
三、(北京朝阳区)阅读绘本故事,完成下列任务。

任务(一)选择恰当的句子补全绘本故事,将其字母标号填在横线上。
A. He falls off from his bike.
B. Then he will get well soon.
C. And they talk loudly.
D. They take him to the hospital.
任务(二)一个月以后,小猴子康复了,爸爸妈妈带他去公园游玩。他们在公园里应该注意些什么呢?请你判断一下,在可以做的事情前面画“√”,在禁止做的事情前面画“×”。
( )1. Play in the car park. ( )2. Push in the crowd.
( )3. Pick flowers. ( )4. Keep off the grass.
答案: 任务(一)1. C 2. A 3. D 4. B
任务(二)1. × 2. × 3. × 4. √
四、阅读短文,选择正确答案。
One day, Mingming and his family were on their way to Green Park. “Look, Dad!” said Mingming. “The driver and I have the same(相同的)watch. ” He ran up to the bus driver. “Look! We have the same watch. ” Mingming’s father called him back. “Shh, Mingming. Can’t you see the sign? You shouldn’t talk to the driver. It’s dangerous. ” “Sorry, Dad,” said Mingming.
They arrived at the park. There was a lake. The lake was very beautiful. Mingming asked, “Dad, can I fly my kite here?” “Not here, Mingming,” said Dad. “It’s dangerous to fly your kite by the lake. Can’t you see the sign over there?” “Sorry, Dad,” said Mingming. “I will go to the square to fly my kite. ”
Mingming flew his kite at the square far from the lake. He had a wonderful time in Green Park.
( )1. How did Mingming’s family go to the park?
A. By bus. B. By car. C. On foot.
( )2. Which sign did Mingming see first?

( )3. Which sign did Mingming see by the lake?

( )4. Where did Mingming fly his kite?
A. By the lake. B. At a square. C. In a street.
( )5. What does this passage tell us?
A. It’s important to follow rules.
B. Flying kites is good for our health.
C. People like to go to the park.
答案: 1. A 【解析】由“One day, Mingming and his family were on their way to Green Park.”“He ran up to the bus driver.”可知。
2. A 【解析】由“Mingming’s father called him back. ‘Shh, Mingming. Can’t you see the sign? You shouldn’t talk to the driver. It’s dangerous.’”可知。
3. C 【解析】由“‘Not here, Mingming,’ said Dad. ‘It’s dangerous to fly your kite by the lake. Can’t you see the sign over there?’”可知。
4. B 【解析】由“Mingming flew his kite at the square far from the lake.”可知。
5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭