2025年教材全练四年级英语下册北京课改版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
一、选出下列每组单词中画线部分发音不同的一项。
( )1. A. frog B. George C. girl
( )2. A. orange B. go C. goat
( )3. A. large B. huge C. dog
( )4. A. leg B. get C. geography
( )1. A. frog B. George C. girl
( )2. A. orange B. go C. goat
( )3. A. large B. huge C. dog
( )4. A. leg B. get C. geography
答案:
1. B 【解析】frog/g/ George/dʒ/ girl/g/
2. A 【解析】orange/dʒ/ go/g/ goat /g/
3. C 【解析】large/dʒ/ huge/dʒ/ dog /g/
4. C 【解析】leg/g/ get/g/ geography /dʒ/
2. A 【解析】orange/dʒ/ go/g/ goat /g/
3. C 【解析】large/dʒ/ huge/dʒ/ dog /g/
4. C 【解析】leg/g/ get/g/ geography /dʒ/
二、看图,选一选。

A. fly kites B. on Children’s Day
C. in the street D. in front of
E. push in the crowd
A. fly kites B. on Children’s Day
C. in the street D. in front of
E. push in the crowd
答案:
1. C 2. E 3. B 4. A 5. D
三、读句子,选择正确的选项。
( )1. It’s not safe.
( )2. It’s a place where you can fly your kite.
( )3. It’s not thick enough.
( )4. There are many people.
A. dangerous
B. square
C. thick crowd
D. thin
( )1. It’s not safe.
( )2. It’s a place where you can fly your kite.
( )3. It’s not thick enough.
( )4. There are many people.
A. dangerous
B. square
C. thick crowd
D. thin
答案:
1. A 2. B 3. D 4. C
四、(北京房山区)阅读短文,判断正(T)误(F)。
Today is the fifteenth day of the first month in the Chinese calendar. It’s the Lantern Festival. There is a big fair in Beijing. I am visiting the fair with my friends. There is a thick crowd here. My friends tell me to walk slowly and not to push in the crowd. I see many kinds of lanterns. They are so nice. I buy a small lantern. I like it very much.
( )1. The Lantern Festival is on the fifth day of the first month in the Chinese calendar.
( )2. There is a big fair in Beijing.
( )3. There is a thick crowd here.
( )4. My friends tell me to walk slowly and not to push in the crowd.
( )5. I buy a big lantern.
Today is the fifteenth day of the first month in the Chinese calendar. It’s the Lantern Festival. There is a big fair in Beijing. I am visiting the fair with my friends. There is a thick crowd here. My friends tell me to walk slowly and not to push in the crowd. I see many kinds of lanterns. They are so nice. I buy a small lantern. I like it very much.
( )1. The Lantern Festival is on the fifth day of the first month in the Chinese calendar.
( )2. There is a big fair in Beijing.
( )3. There is a thick crowd here.
( )4. My friends tell me to walk slowly and not to push in the crowd.
( )5. I buy a big lantern.
答案:
1. F 【解析】由“Today is the fifteenth day of the first month in the Chinese calendar. It’s the Lantern Festival. ”可知。
2. T 【解析】由“There is a big fair in Beijing. ”可知。
3. T 【解析】由“There is a thick crowd here. ”可知。
4. T 【解析】由“My friends tell me to walk slowly and not to push in the crowd. ”可知。
5. F 【解析】由“I buy a small lantern. ”可知。
2. T 【解析】由“There is a big fair in Beijing. ”可知。
3. T 【解析】由“There is a thick crowd here. ”可知。
4. T 【解析】由“My friends tell me to walk slowly and not to push in the crowd. ”可知。
5. F 【解析】由“I buy a small lantern. ”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看