2025年教材全练四年级英语下册北京课改版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
一、看图,选一选。

A. his right hand hurts
B. his finger hurts
C. his right leg hurts
D. his neck hurts
A. his right hand hurts
B. his finger hurts
C. his right leg hurts
D. his neck hurts
答案:
1.D 2.B 3.C 4.A
二、判断下列句子与所给图片是(√)否(×)相符。
( )1. I'm afraid I need to take an X - ray.
( )2. His left arm hurts.
( )3. Her right ear hurts.
( )1. I'm afraid I need to take an X - ray.
( )2. His left arm hurts.
( )3. Her right ear hurts.
答案:
1.√ 2.× 3.×
三、为下列句子选择合适的答语。
( )1. What's wrong with you, Liang - liang?
( )2. Does it hurt here?
( )3. Do I need to take an X - ray?
A. No, it doesn't.
B. My left leg hurts.
C. I'm afraid so.
( )1. What's wrong with you, Liang - liang?
( )2. Does it hurt here?
( )3. Do I need to take an X - ray?
A. No, it doesn't.
B. My left leg hurts.
C. I'm afraid so.
答案:
1.B 2.A 3.C
四、(北京顺义区·改编)阅读短文,完成下列任务。
John is a schoolboy. He is only seven years old. One afternoon, his teacher asks him, “Why don't you come to school in the morning?” “I have to go to see the dentist because I have a toothache,” John answers.
“Oh, I'm sorry to hear that. Is the tooth aching(疼痛) now?” the teacher asks.
“I don't know. The dentist keeps it in the hospital,” John answers.
任务(一)画线单词的意思是:________。
A. 牙医 B. 外科医生
任务(二)根据短文内容回答问题。
1. How old is John?
______________________________
2. What's the matter with John?
______________________________
John is a schoolboy. He is only seven years old. One afternoon, his teacher asks him, “Why don't you come to school in the morning?” “I have to go to see the dentist because I have a toothache,” John answers.
“Oh, I'm sorry to hear that. Is the tooth aching(疼痛) now?” the teacher asks.
“I don't know. The dentist keeps it in the hospital,” John answers.
任务(一)画线单词的意思是:________。
A. 牙医 B. 外科医生
任务(二)根据短文内容回答问题。
1. How old is John?
______________________________
2. What's the matter with John?
______________________________
答案:
任务(一)A
任务(二)
1. He is seven years old.
2. He has a toothache.
任务(二)
1. He is seven years old.
2. He has a toothache.
查看更多完整答案,请扫码查看