2025年教材全练四年级英语下册北京课改版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册北京课改版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
三、阅读短文,完成下列任务。
Jim and Alice lived by the forest. Their father often said to them, “Never go into the forest. You may get lost. ”
One day, Jim said to Alice, “Let’s go into the forest and have a look. ” Jim and Alice went into the forest. They saw beautiful flowers and lovely animals. They were very happy. After some time, they were hungry and tired. Alice looked around. She could not find her way. She said to Jim, “Jim, we’re lost!” “Don’t worry. Look at the stones(石头) on the ground. I dropped them on the way. We can follow them to go back home,” said Jim. Jim and Alice followed the stones to go back home. Their father was very happy to see them.
任务(一)根据短文内容选择正确答案。
( )1. Jim and Alice lived ________.
A. by the forest B. by the lake C. on a farm
( )2. Jim and Alice were happy in the forest because ________.
A. they played with small animals
B. they saw beautiful flowers and lovely animals
C. they picked many flowers
( )3. Jim dropped the ________ on the way when Jim and Alice walked into the forest.
A. flowers B. leaves C. stones
任务(二)根据短文内容填空。
1. Jim and Alice found(发现) the way with the help of the ____________.
2. Their father was very ____________ to see them.
Jim and Alice lived by the forest. Their father often said to them, “Never go into the forest. You may get lost. ”
One day, Jim said to Alice, “Let’s go into the forest and have a look. ” Jim and Alice went into the forest. They saw beautiful flowers and lovely animals. They were very happy. After some time, they were hungry and tired. Alice looked around. She could not find her way. She said to Jim, “Jim, we’re lost!” “Don’t worry. Look at the stones(石头) on the ground. I dropped them on the way. We can follow them to go back home,” said Jim. Jim and Alice followed the stones to go back home. Their father was very happy to see them.
任务(一)根据短文内容选择正确答案。
( )1. Jim and Alice lived ________.
A. by the forest B. by the lake C. on a farm
( )2. Jim and Alice were happy in the forest because ________.
A. they played with small animals
B. they saw beautiful flowers and lovely animals
C. they picked many flowers
( )3. Jim dropped the ________ on the way when Jim and Alice walked into the forest.
A. flowers B. leaves C. stones
任务(二)根据短文内容填空。
1. Jim and Alice found(发现) the way with the help of the ____________.
2. Their father was very ____________ to see them.
答案:
任务(一) 1. A 2. B 3. C 任务(二) 1. stones 2. happy
查看更多完整答案,请扫码查看