第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
九 用所给单词的适当形式填空。(10 分)
1. Mr. and Mrs. King __________(be)busy with flowers every morning.
2.(南平真题)I am very __________(luck)to be the winner.
3.(漳州真题)The __________(two)Sunday of May is Mother’s Day.
4. June 1 is Children’s Day. It’s easy __________(remember).
5. Betty wants __________(say)Merry Christmas to her friends.
1. Mr. and Mrs. King __________(be)busy with flowers every morning.
2.(南平真题)I am very __________(luck)to be the winner.
3.(漳州真题)The __________(two)Sunday of May is Mother’s Day.
4. June 1 is Children’s Day. It’s easy __________(remember).
5. Betty wants __________(say)Merry Christmas to her friends.
答案:
1. are 2. lucky 3. second 4. to remember 5. to say
十 选择与图片相符的句子,将其序号填入题前括号内。(10 分)
( )1. A. It’s Children’s Day.
B. It’s New Year’s Day.
C. It’s National Day.
( )2. A. It’s in November.
B. We say Happy Women’s Day to our teachers.
C. September 10 is Teachers’ Day.
( )3. A. It’s on June 1.
B. It’s a day for teachers.
C. Children often get red packets from their relatives.
( )4. A. There are some presents under the Christmas tree.
B. New Year’s Day will come in five days.
C. People are busy with the tree before Christmas.
( )5. A. It comes every four years.
B. It’s easy to find the day on the calendar.
C. We can find the day on the calendar of 2025.
( )1. A. It’s Children’s Day.
B. It’s New Year’s Day.
C. It’s National Day.
( )2. A. It’s in November.
B. We say Happy Women’s Day to our teachers.
C. September 10 is Teachers’ Day.
( )3. A. It’s on June 1.
B. It’s a day for teachers.
C. Children often get red packets from their relatives.
( )4. A. There are some presents under the Christmas tree.
B. New Year’s Day will come in five days.
C. People are busy with the tree before Christmas.
( )5. A. It comes every four years.
B. It’s easy to find the day on the calendar.
C. We can find the day on the calendar of 2025.
答案:
1. B 2. C 3. A 4. C 5. A
十一 阅读理解。(15 分)
Part A
1. __________
May Day is my favorite holiday. It is warm in May. Trees are green and flowers are beautiful. It’s a good time for us to go for a spring outing. There is a 5 - day holiday and we can also go for a trip.
2. __________
It was the second Sunday of May and it was Mother’s Day. I got up early and hid(藏)a present and a card in my mother’s bedroom. Then I cleaned the living room and made breakfast for her. She was so happy when she got up. “I love you,Mom!” I said to her and gave her a big kiss.
3. __________
It will be April 17 tomorrow. We are going to the West Lake for a spring outing. My classmates and I are so happy. We are going to take some food and toys with us. We are going to wear sports shoes. Miss Zhang will take a camera with her,so she can take photos for us. I like spring outings.
4. __________
It was Sunday yesterday. My parents took my brother and me to the zoo. We saw many kinds of animals and took some photos of them. I like lovely pandas best and my brother loves clever monkeys. We were tired but happy.
根据短文内容,选择合适的标题填在文中的横线上。(有两个多余选项)(8 分)
A. My Lucky Day B. I Like Spring Outings C. Mom,I Love You
D. A Visit to the Zoo E. My Busy Day F. My Favorite Holiday
Part B
Hello. My name is Tom. It was June 10 yesterday and it was my ninth birthday. I really had a good time. In the morning,my mother cooked noodles for me. In the afternoon,my good friends came to my house. They brought(带来)me some nice birthday presents. We played games and ate delicious food. In the evening,we enjoyed a big cake. My parents and friends sang a birthday song for me. I felt very happy.
任务一:根据短文内容,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(3 分)
( )1. Tom is 11 years old now.
( )2. They played games and ate delicious food in the afternoon.
( )3. They had a big dinner in the evening.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(4 分)
1. What’s the date today?
2. What did Tom’s mom do for him in the morning?
Part A
1. __________
May Day is my favorite holiday. It is warm in May. Trees are green and flowers are beautiful. It’s a good time for us to go for a spring outing. There is a 5 - day holiday and we can also go for a trip.
2. __________
It was the second Sunday of May and it was Mother’s Day. I got up early and hid(藏)a present and a card in my mother’s bedroom. Then I cleaned the living room and made breakfast for her. She was so happy when she got up. “I love you,Mom!” I said to her and gave her a big kiss.
3. __________
It will be April 17 tomorrow. We are going to the West Lake for a spring outing. My classmates and I are so happy. We are going to take some food and toys with us. We are going to wear sports shoes. Miss Zhang will take a camera with her,so she can take photos for us. I like spring outings.
4. __________
It was Sunday yesterday. My parents took my brother and me to the zoo. We saw many kinds of animals and took some photos of them. I like lovely pandas best and my brother loves clever monkeys. We were tired but happy.
根据短文内容,选择合适的标题填在文中的横线上。(有两个多余选项)(8 分)
A. My Lucky Day B. I Like Spring Outings C. Mom,I Love You
D. A Visit to the Zoo E. My Busy Day F. My Favorite Holiday
Part B
Hello. My name is Tom. It was June 10 yesterday and it was my ninth birthday. I really had a good time. In the morning,my mother cooked noodles for me. In the afternoon,my good friends came to my house. They brought(带来)me some nice birthday presents. We played games and ate delicious food. In the evening,we enjoyed a big cake. My parents and friends sang a birthday song for me. I felt very happy.
任务一:根据短文内容,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(3 分)
( )1. Tom is 11 years old now.
( )2. They played games and ate delicious food in the afternoon.
( )3. They had a big dinner in the evening.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(4 分)
1. What’s the date today?
2. What did Tom’s mom do for him in the morning?
答案:
Part A 1. F 2. C 3. B 4. D
Part B 任务一:1. F 2. T 3. F
任务二:1. It’s June 11.
2. She cooked noodles for him (in the morning).
Part B 任务一:1. F 2. T 3. F
任务二:1. It’s June 11.
2. She cooked noodles for him (in the morning).
查看更多完整答案,请扫码查看