第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
十二 阅读理解。(10 分)
Part A
Hello, my name is Xuanxuan. Fuzhou is my hometown. Now let me tell you something about it.
Fuzhou is a beautiful city. The Minjiang River runs through the city. The weather here is very nice. We can see trees everywhere. The banyan tree(榕树)is the city tree of Fuzhou. There are hundreds of parks in Fuzhou. They are good places for citizens(市民)to have a good time. People like going to the parks on weekends. Fuzhou is a modern city, too. There are many tall buildings and big shopping centers here. It's very convenient for citizens to live in Fuzhou. It's easy for us to get everywhere. We don't need to wait for a long time if we take the bus, train or taxi. Do you like my hometown?
根据短文内容,给下列图片排序。(5 分)




( ) ( ) ( ) ( ) ( )
Part B
I'm Tina. This is my house. It is old, but it's very nice. There is a small garden near my house. My mother grows(种植)flowers and vegetables in the garden. There are only two floors in my house. The living room and the dining room are on the first floor. On the second floor, there are bedrooms for my parents, my brother and me. We really love living in our house.
任务一:根据短文内容,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(3 分)
( )1. Tina's house is new and nice.
( )2. There is a river near Tina's house.
( )3. The bedrooms are on the second floor.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(2 分)
1. Are there any fruits in the garden?
____________________
2. How many floors are there in Tina's house?
____________________
Part A
Hello, my name is Xuanxuan. Fuzhou is my hometown. Now let me tell you something about it.
Fuzhou is a beautiful city. The Minjiang River runs through the city. The weather here is very nice. We can see trees everywhere. The banyan tree(榕树)is the city tree of Fuzhou. There are hundreds of parks in Fuzhou. They are good places for citizens(市民)to have a good time. People like going to the parks on weekends. Fuzhou is a modern city, too. There are many tall buildings and big shopping centers here. It's very convenient for citizens to live in Fuzhou. It's easy for us to get everywhere. We don't need to wait for a long time if we take the bus, train or taxi. Do you like my hometown?
根据短文内容,给下列图片排序。(5 分)
( ) ( ) ( ) ( ) ( )
Part B
I'm Tina. This is my house. It is old, but it's very nice. There is a small garden near my house. My mother grows(种植)flowers and vegetables in the garden. There are only two floors in my house. The living room and the dining room are on the first floor. On the second floor, there are bedrooms for my parents, my brother and me. We really love living in our house.
任务一:根据短文内容,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(3 分)
( )1. Tina's house is new and nice.
( )2. There is a river near Tina's house.
( )3. The bedrooms are on the second floor.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(2 分)
1. Are there any fruits in the garden?
____________________
2. How many floors are there in Tina's house?
____________________
答案:
Part A 4 1 3 5 2
Part B 任务一:1. F 2. F 3. T
任务二:1. No, there aren't. 2. There are two floors (in her house). / Two.
Part B 任务一:1. F 2. F 3. T
任务二:1. No, there aren't. 2. There are two floors (in her house). / Two.
十三 模仿范例,看图写对话。(8 分)
例:—Which floor does Tom live on?
—He lives on the eighteenth floor.
1. —____________________
—____________________
2. —____________________
—____________________
例:—Which floor does Tom live on?
—He lives on the eighteenth floor.
1. —____________________
—____________________
2. —____________________
—____________________
答案:
1. —Which floor does Mr. Lin live on? —He lives on the nineteenth floor.
2. —Which floor do Miss Wu and Miss Liu live on? —They live on the twentieth floor. / —Which floor does Miss Wu/Miss Liu live on? —She lives on the twentieth floor. (1和2顺序可以互换)
2. —Which floor do Miss Wu and Miss Liu live on? —They live on the twentieth floor. / —Which floor does Miss Wu/Miss Liu live on? —She lives on the twentieth floor. (1和2顺序可以互换)
查看更多完整答案,请扫码查看