第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
There are four weekend activities. Which one would you like to take part in?

阅读材料,选择正确的答案。
( )1. Sam is busy after July 14th. He can join “______”.
A. Fly a Kite B. Play Basketball C. Play Football
( )2. What should Peter bring for “Swimming Day”?
A. A kite. B. A towel. C. A hat.
( )3. John wants to play football with his dad. When should they go to the park?
A. On July 15th. B. On July 22nd. C. On July 29th.
( )4. Paul will go to Longhu Park. Maybe he will ______.
A. swim B. play basketball C. play football
( )5. Tim wants to swim. He can go to the ______.
A. City Park B. Longhu Park C. Forest Park
阅读材料,选择正确的答案。
( )1. Sam is busy after July 14th. He can join “______”.
A. Fly a Kite B. Play Basketball C. Play Football
( )2. What should Peter bring for “Swimming Day”?
A. A kite. B. A towel. C. A hat.
( )3. John wants to play football with his dad. When should they go to the park?
A. On July 15th. B. On July 22nd. C. On July 29th.
( )4. Paul will go to Longhu Park. Maybe he will ______.
A. swim B. play basketball C. play football
( )5. Tim wants to swim. He can go to the ______.
A. City Park B. Longhu Park C. Forest Park
答案:
1. A 2. B 3. B 4. B 5. C
Last Monday, Tim was at home with his mother. He was bored and jumped on the chair. Oh, no. He fell off the chair and bumped his head. Mom carried him to the car and hurried to the hospital. Luckily, Tim was fine. Doctor said, “Naughty Tim, good luck for you. But don’t jump on the chair again. ” After leaving the hospital, Mom bought Tim some chocolate. With the help of chocolate, Tim felt much better. He thanked Mom happily.
任务一:阅读短文,根据短文描述的先后顺序,给下列图片排序。

1.( )→2.( )→3.( )→4.( )
任务二:阅读短文,回答下面的问题。
Did Mom buy any chocolate for Tim?
______________________________
任务一:阅读短文,根据短文描述的先后顺序,给下列图片排序。
1.( )→2.( )→3.( )→4.( )
任务二:阅读短文,回答下面的问题。
Did Mom buy any chocolate for Tim?
______________________________
答案:
任务一:1. B 2. A 3. D 4. C
任务二:Yes, she did.
任务二:Yes, she did.
查看更多完整答案,请扫码查看