2025年百校联盟金考卷八年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年百校联盟金考卷八年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年百校联盟金考卷八年级英语下册人教版》

                     E
  It was a cold winter day.Bob and two of his friends went into the mountain.They first put up their tents under the trees and then rode horses to a forest to see how the trees were growing.
  In the afternoon when they were about ten kilometers away from their camp,it started to snow.Soon they could not even see their hands clearly before their faces.They could not find the way.They felt frighteneD.Bob knew there were two roads.One road led to their camp,and the other led to his house.But everything was the same white as snow.How could he take his friends back to the camp?  
Bob had an idea.The horses!Bob thought,“Let the horses take us back.But what would happen if the horses took the road to my home?That would be a trip of thirty−five kilometers in such cold weather.We'd better find our tents.”But he didn't have a better idea.
  It was getting late.They rode on and on.At last,the horses stopped.Where were they?None of them could tell.Bob looked around and found a small white“hill"under the tree.How wonderful!They found one of their tents!
(   )70.In the afternoon when they were far away from their camp,it started to     .    
A.snow B.be windy C.rain D.be sunny
(   )71.Which of the following is TRUE according to the passage?    
A.Bob and his friends put up their tents under the trees beside a river.    
B.Bob and his friends got lost because it was too dark to find the road.    
C.Bob and his friends went to a forest to see the trees by horse.    
D.Bob was sure the horses could take them back to their tents.
(   )72.Where did the horses take Bob and his friends at last?    
A.To Bob's house.  B.To their tents.     C.To a small hill.     D.To the forest.
答案: 70 - 72 ACB
阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)。
                     F
  
A father and his daughter were walking along the country road on a hot summer day.Suddenly,the daughter sawa woman selling apples.The father didn't take muchmoney with him,butt it was enough to buy two apples.So he bought two big red apples and gave them to his daughter.
  The daughter held one apple in each of her hands.The father smiled and asked her if she could share the two apples with him.On hearing this,the daughter quickly took a bite(咬)of one apple.But before he could speak,the daughter took a bite of the other apple quickly.
  The father showed surprise and wondered why she did in such a strange way.He thought that probably his daughter was too young to understand sharing and giving.
  
At that time,his daughter,with an apple in one hand,said“Dad,eat this one.It is more delicious.”The father couldn't say anything. He felt sorry about making a judgment(判断)so quickly about his daughter's act.“Thank you,my dear,”he said happily.
Don't judge anything too quickly.Always spend some time underStanding things better.Then you may
change your mind.
  73.What did the daughter do when her father asked her to share the apples?(不超过10个词)
   ______________________________
  74.What was the reason for the daughter's strange act?(不超过15个词)
   ______________________________
  75.What can we learn from the story?(不超过10个词)
   ______________________________
答案: 73. She took a bite of each apple.
74. She wanted to give the more delicious one/apple to her father.
75. Don’t judge anything too quickly. /Always spend some time understanding things better. /Think twice before judging others.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭