第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
IV.信息转换(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。
你将听到一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。
答案:
16. healthy 17. fresh 18. sleep 19. Running 20. spirits
( )21.−I saw your grandma using Douyin on the phone.Who taught her?
−Nobody.She taught .
A.himself B.herself C.yourself D.myself
−Nobody.She taught .
A.himself B.herself C.yourself D.myself
答案:
B
( )22.−Mum,what should I do?
−My dear,you have grown up and it's time to make a .
A.mistake B.decision C.risk D.difference
−My dear,you have grown up and it's time to make a .
A.mistake B.decision C.risk D.difference
答案:
B
( )23.−The candy is so sweet.Would you like to have one?
−Forget it.I have a .
A.toothache B.sore back C.headache D.fever
−Forget it.I have a .
A.toothache B.sore back C.headache D.fever
答案:
A
( )24.To have a good living environment,all of us fight pollution.
A.may B.should C.mustn't D.needn't
A.may B.should C.mustn't D.needn't
答案:
B
( )25.−Grandpa,I miss you so much and I wantt to see you .
−Me too.
A.so far B.at least C.on time D.right away
−Me too.
A.so far B.at least C.on time D.right away
答案:
D
( )26.He never learning English.That was why he succeeded at last.
A.gave in B.put up C.gave up D.put away
A.gave in B.put up C.gave up D.put away
答案:
C
( )27.He all his money,so he decided to go back home.
A.got out of B.ran out of C.cut off D.ran out
A.got out of B.ran out of C.cut off D.ran out
答案:
B
( )28.−Reading is a good way to spend the time on the plane.
−−That's true.I never go traveling a book.
A.without B.from C.on D.about
−−That's true.I never go traveling a book.
A.without B.from C.on D.about
答案:
A
( )29.Ann played the music again and again she could win the piano competition.
A.because B.as long as C.so that D.unless
A.because B.as long as C.so that D.unless
答案:
C
( )30.−−You don't look well. ?
−No.I'm afraid I might run a temperature.
A.Are you OK? B.Can I help you?
C.What's the matter? D.What should you do?
−No.I'm afraid I might run a temperature.
A.Are you OK? B.Can I help you?
C.What's the matter? D.What should you do?
答案:
A
查看更多完整答案,请扫码查看