第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
3. 机器人可以帮我做作业,帮我妈妈做家务。
______________________________
______________________________
答案:
Robots could help me with my homework and help my mother with the housework.
4. 机器人可以探索外太空,做危险的工作,例如灭火及高空作业。
______________________________
______________________________
答案:
Robots could explore outer space and do dangerous jobs like putting out fires or working on high buildings.
5. 未来机器人会有大脑吗?他们能做我要求他们做的任何事情吗?
______________________________
______________________________
答案:
Would robots have brains in the future? Could they do whatever I ask them to do?
Big companies in China and other countries have started to offer 5G. It is said that 5G promises download speeds 10 to 20 times faster than 4G. For example, we can download a film within just several seconds. While with a 4G network, it takes a few minutes. There will be much more bandwidth (带宽) and we can get more information. Technology is developing fast and it has become an important part of our life. Then what will the world be like in the future?
3D food will be both delicious and nutritious (有营养的). We can use 3D printers to print some basic materials. And we can go further. Scientists believe that we just need to turn on a printer in the kitchen and then we can enjoy our favourite food whenever we like.
Underwater cities will provide more space. The Earth is becoming more and more crowded. We may turn to underwater homes, which will be built as low as 10 kilometres below the sea.
Space tour will be a piece of cake. For us common people on the Earth, the dream of travelling around space will come true. In the coming years, spacecraft will be as popular as buses, trains and planes. We can leave our home and enter space to take an adventure (冒险). And we will even get used to living there.
A robot will be a part of life. Robots can do many of the same things as we humans do, like driving cars. But they will be used in other areas as well. They will be able to think. They can tell the difference between right and wrong. In a word, just as Jules Verne said, “Anything one man can imagine, other men can make real.”
( )1. Which of the following is true according to the first paragraph?
A. With 5G, users will get more information with less money.
B. The speed of 5G is 30 times faster than that of 4G.
C. We can get any information we want with much bandwidth.
D. We can download films much faster than before with 5G.
( )2. What will the world be like in the future according to the passage?
A. People can make 3D food easily though it doesn’t taste good.
B. The Earth will become less crowded because of underwater cities.
C. People can enter space to take an adventure easily by train or plane.
D. Robots will take the place of humans and become a part of life.
( )3. What can we infer (推断) from the passage?
A. People will live a more dangerous life with adventures in the future.
B. People will have no real friends and feel more lonely in the future.
C. Technology will make the robots do anything that humans can do.
D. Technology will make common people travel around space easily.
( )4. Where does the passage probably come from?
A. A storybook about great people. B. A film poster about future.
C. A travel guide about space. D. A science magazine about future.
3D food will be both delicious and nutritious (有营养的). We can use 3D printers to print some basic materials. And we can go further. Scientists believe that we just need to turn on a printer in the kitchen and then we can enjoy our favourite food whenever we like.
Underwater cities will provide more space. The Earth is becoming more and more crowded. We may turn to underwater homes, which will be built as low as 10 kilometres below the sea.
Space tour will be a piece of cake. For us common people on the Earth, the dream of travelling around space will come true. In the coming years, spacecraft will be as popular as buses, trains and planes. We can leave our home and enter space to take an adventure (冒险). And we will even get used to living there.
A robot will be a part of life. Robots can do many of the same things as we humans do, like driving cars. But they will be used in other areas as well. They will be able to think. They can tell the difference between right and wrong. In a word, just as Jules Verne said, “Anything one man can imagine, other men can make real.”
( )1. Which of the following is true according to the first paragraph?
A. With 5G, users will get more information with less money.
B. The speed of 5G is 30 times faster than that of 4G.
C. We can get any information we want with much bandwidth.
D. We can download films much faster than before with 5G.
( )2. What will the world be like in the future according to the passage?
A. People can make 3D food easily though it doesn’t taste good.
B. The Earth will become less crowded because of underwater cities.
C. People can enter space to take an adventure easily by train or plane.
D. Robots will take the place of humans and become a part of life.
( )3. What can we infer (推断) from the passage?
A. People will live a more dangerous life with adventures in the future.
B. People will have no real friends and feel more lonely in the future.
C. Technology will make the robots do anything that humans can do.
D. Technology will make common people travel around space easily.
( )4. Where does the passage probably come from?
A. A storybook about great people. B. A film poster about future.
C. A travel guide about space. D. A science magazine about future.
答案:
DBDD
查看更多完整答案,请扫码查看