第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
( )4. —What do you think of the new film?
— Wonderful. It’s __________ worth __________.
A. good; to watch B. well; watching
C. well; to watch D. good; watching
— Wonderful. It’s __________ worth __________.
A. good; to watch B. well; watching
C. well; to watch D. good; watching
答案:
一、1—5 BDDBC
( )5. —There are many festivals in India, aren't there?
— Yes. A festival __________ in some part of the country every day.
A. celebrates B. is celebrating C. is celebrated D. celebrated
— Yes. A festival __________ in some part of the country every day.
A. celebrates B. is celebrating C. is celebrated D. celebrated
答案:
一、1—5 BDDBC
1. There are about 1.4 __________ people living in China.
答案:
二、1. billion 2. population 3. technology 4. fair(s) 5. Indians
2. The __________ (人口) of China is much larger than that of Japan.
答案:
二、1. billion 2. population 3. technology 4. fair(s) 5. Indians
3. We have achieved a lot in the modernization of science and __________ (技术).
答案:
二、1. billion 2. population 3. technology 4. fair(s) 5. Indians
4. People in the mountain village go to the __________ (集市;庙会) once a month.
答案:
二、1. billion 2. population 3. technology 4. fair(s) 5. Indians
5. The organization has done a lot to help those __________ (印度人).
答案:
二、1. billion 2. population 3. technology 4. fair(s) 5. Indians
At East China University of Science and Technology, students will get a coupon (优惠券) if they eat up their food. Students can collect coupons and exchange them for small gifts, such as books, magazines, mobile phone covers and hand warmers.
“It's been such a surprise,” said Liang Zhaoyun, 19, a student at the university in Shanghai. “It has given us one more motivation to finish our food.”
The measure is part of a national “eat - up” campaign (行动) which is organized by students to deal with food waste on campuses (校园).
Why only on campuses, you might ask? Because according to a report by Xinhua News Agency, students waste twice as much food as the national average (平均).
The campaign on campus food waste is receiving attention across the country.
“The aim of the campaign is not only to encourage students to finish their food. We hope it can also encourage students to choose a more environment - friendly and healthy lifestyle,” said Tao Siliang, secretary of the Youth League Committee at Shanghai University.
But some school food is poorly prepared, so students do not like to finish it all. Some schools have taken notice of this and they are taking measures to improve it.
“I'm glad that we've reduced food waste since the ‘eat - up’ campaign began. But if we call on students to waste less food, we should also improve the service and food standard on campuses,” said Tao.
( )1. From Paragraph 1, we know that the students will get a coupon __________.
A. when they eat school food B. after they exchange gifts
C. if they finish all their food D. if they collect the waste
( )2. The underlined word “motivation” in Paragraph 2 means “__________” in Chinese.
A. 动力 B. 机会 C. 试验 D. 条件
( )3. The “eat - up” campaign is carried out on campuses because __________.
A. students get a good education
B. schools offer small gifts
C. students waste too much food
D. school food is more delicious
( )4. The purpose of the campaign is mainly to __________.
A. improve the school food standard
B. encourage a greener and healthier lifestyle
C. receive attention from the society
D. further improve the service in universities
( )5. The best title for this passage may be “__________”.
A. Enjoy your food
B. Reduce waste on campus
C. Meals in universities
D. ‘Eat - up’ campaign on campus
“It's been such a surprise,” said Liang Zhaoyun, 19, a student at the university in Shanghai. “It has given us one more motivation to finish our food.”
The measure is part of a national “eat - up” campaign (行动) which is organized by students to deal with food waste on campuses (校园).
Why only on campuses, you might ask? Because according to a report by Xinhua News Agency, students waste twice as much food as the national average (平均).
The campaign on campus food waste is receiving attention across the country.
“The aim of the campaign is not only to encourage students to finish their food. We hope it can also encourage students to choose a more environment - friendly and healthy lifestyle,” said Tao Siliang, secretary of the Youth League Committee at Shanghai University.
But some school food is poorly prepared, so students do not like to finish it all. Some schools have taken notice of this and they are taking measures to improve it.
“I'm glad that we've reduced food waste since the ‘eat - up’ campaign began. But if we call on students to waste less food, we should also improve the service and food standard on campuses,” said Tao.
( )1. From Paragraph 1, we know that the students will get a coupon __________.
A. when they eat school food B. after they exchange gifts
C. if they finish all their food D. if they collect the waste
( )2. The underlined word “motivation” in Paragraph 2 means “__________” in Chinese.
A. 动力 B. 机会 C. 试验 D. 条件
( )3. The “eat - up” campaign is carried out on campuses because __________.
A. students get a good education
B. schools offer small gifts
C. students waste too much food
D. school food is more delicious
( )4. The purpose of the campaign is mainly to __________.
A. improve the school food standard
B. encourage a greener and healthier lifestyle
C. receive attention from the society
D. further improve the service in universities
( )5. The best title for this passage may be “__________”.
A. Enjoy your food
B. Reduce waste on campus
C. Meals in universities
D. ‘Eat - up’ campaign on campus
答案:
三、1—5 CACBD
查看更多完整答案,请扫码查看