2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版》

三、阅读短文,回答问题。(10 分 )
Tom is in a new school. It’s big and beautiful. There is a tall building in his school. They have a library. He likes reading there. Tom has English, maths, art and reading. In his class, there are twenty-six pupils. After school, he often plays football.
1. What’s Tom’s school like?
It’s big and beautiful.

2. Does Tom like reading in the library?
Yes, he does.

3. What subjects does Tom have?
He has English, maths, art and reading.

4. How many pupils are there in Tom’s class?
There are twenty-six pupils.

5. What does Tom do after school?
He often plays football.
答案: 1. It’s big and beautiful.
2. Yes, he does.
3. He has English, maths, art and reading.
4. There are twenty-six pupils.
5. He often plays football.
四、阅读短文,填空。(10 分 )
Mother’s Day
Mother’s Day comes in May. It is the second Sunday in May. It became a holiday in 1914. Who thought of Mother’s Day? It was the idea of Anna. She wished she had been nicer to her mother in life. So she had a service in memory of her mother. She passed out flowers to all mothers who were there. People liked the thought of a day for mothers. In a few years, Mother’s Day became a holiday in the United States.
1. Mother’s Day is the
second
Sunday in May.
2. Mother’s Day became a holiday in
1914
.
3. Mother’s Day was the idea of
Anna
.
4. Anna passed out flowers to all
mothers
who were there.
5. Mother’s Day became a
holiday
in the USA in a few years.
答案: 1. second 2. 1914 3. Anna
4. mothers 5. holiday

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭