2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
八、阅读理解。(10分)
My English Teacher
I’m Sam. My English teacher is Paul Rodgers. He is tall, good-looking and quite friendly. I think he is about thirty-five years old. He lives in an old house in the middle of the city with his wife and three children. He has got three sons. Two of them go to school, but the third son is only a baby and stays at home with Paul’s wife Sue. The students in my class like Paul because he is funny and his lessons are always interesting. He is telling us about life in England now, so he shows us videos and photos of English buildings and famous places. I am not very good at English but I really like it and I like my teacher, Paul.
My English Teacher
I’m Sam. My English teacher is Paul Rodgers. He is tall, good-looking and quite friendly. I think he is about thirty-five years old. He lives in an old house in the middle of the city with his wife and three children. He has got three sons. Two of them go to school, but the third son is only a baby and stays at home with Paul’s wife Sue. The students in my class like Paul because he is funny and his lessons are always interesting. He is telling us about life in England now, so he shows us videos and photos of English buildings and famous places. I am not very good at English but I really like it and I like my teacher, Paul.
答案:
答题区域(阅读理解答案根据原文直接提炼关键信息作答):
1. What is Sam's English teacher's name?
Answer: Paul Rodgers.
2. How old does Sam think his English teacher is?
Answer: About thirty-five years old.
3. Where does Paul Rodgers live?
Answer: In an old house in the middle of the city.
4. How many children does Paul Rodgers have?
Answer: Three.
5. What does Paul show the students about England?
Answer: Videos and photos of English buildings and famous places.
1. What is Sam's English teacher's name?
Answer: Paul Rodgers.
2. How old does Sam think his English teacher is?
Answer: About thirty-five years old.
3. Where does Paul Rodgers live?
Answer: In an old house in the middle of the city.
4. How many children does Paul Rodgers have?
Answer: Three.
5. What does Paul show the students about England?
Answer: Videos and photos of English buildings and famous places.
(一)根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
T
) 1. Mr Rodgers is very friendly to his students.(
F
) 2. Sam doesn’t like his English teacher.(
T
) 3. Mr Rodgers’s sons aren’t all students.
答案:
1. T 2. F 3. T
(二)根据短文内容选择正确答案。
(
A. young B. old C. over forty D. older than his wife
(
A. three B. four C. five D. six
(
A
) 1. Paul Rodgers is .A. young B. old C. over forty D. older than his wife
(
C
) 2. There are people in the English teacher’s family.A. three B. four C. five D. six
答案:
1. A 2. C
查看更多完整答案,请扫码查看