2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
(
A.at
B.in
C.on
B
) 2.It’s usually February.A.at
B.in
C.on
答案:
2. B
(
A.our
B.us
C.ours
A
) 3.We visit relatives and friends.A.our
B.us
C.ours
答案:
3. A
(
A.travel
B.travelled
C.travels
B
) 4.I to Shanghai last Spring Festival.A.travel
B.travelled
C.travels
答案:
4. B
(
A.in
B.on
C.to
A
) 5.I’m the country with Li Ming’s family.A.in
B.on
C.to
答案:
5. A
五、改错。(10分)
() 1. The Spring Festival is come.
A B C
() 2. Would you like come with us?
A B C
() 3. Wang Hong wear new clothes.
A B C
() 4. Did you ate at home?
A B C
() 5. That will is wonderful!
A B C
() 1. The Spring Festival is come.
A B C
coming
() 2. Would you like come with us?
A B C
to come
() 3. Wang Hong wear new clothes.
A B C
wears
() 4. Did you ate at home?
A B C
eat
() 5. That will is wonderful!
A B C
be
答案:
五、1. C coming
2. B to come
3. A wears
4. B eat
5. B be
2. B to come
3. A wears
4. B eat
5. B be
六、给下列句子排序,使组成通顺的对话。(部分已给出)(10分)
(
( 5 ) Did you visit your grandparents last Spring Festival?
(
(
( 7 ) What will you do this Spring Festival?
(
() That’s wonderful.
() Yes, we did.
( 2 ) It’s usually in January. Sometimes it’s in February.
(
8
) We’ll go to Beijing.( 5 ) Did you visit your grandparents last Spring Festival?
(
4
) What do you usually do at the Spring Festival?(
9
) When is the Spring Festival?( 7 ) What will you do this Spring Festival?
(
6
) We clean our room and buy new clothes.() That’s wonderful.
() Yes, we did.
( 2 ) It’s usually in January. Sometimes it’s in February.
答案:
六、8 1 4 9 6
七、阅读理解。(10分)
The Mid-Autumn Festival is on August 15th of the lunar calendar (农历). It is a very important Chinese festival.
There is a big family dinner in the evening. Some people work far from their home. But they come back home on the Mid-Autumn Festival. After dinner, people light the lanterns. The lanterns are usually red and round. Children play with their own toy lanterns happily.
At night the moon is usually round and bright. People enjoy the moon, and they eat mooncakes. The mooncakes are the special food for this festival. And they are delicious. Most people like eating mooncakes.
根据短文内容,选择正确答案。
(
—It’s on August
A. 1st B. 15th C. 25th
(
—They are
A. red and round B. blue and round C. yellow and round
(
—They eat
A. biscuits B. bananas C. mooncakes
(
—
A. Yes, they do B. No, they don’t C. Yes, they don’t
The Mid-Autumn Festival is on August 15th of the lunar calendar (农历). It is a very important Chinese festival.
There is a big family dinner in the evening. Some people work far from their home. But they come back home on the Mid-Autumn Festival. After dinner, people light the lanterns. The lanterns are usually red and round. Children play with their own toy lanterns happily.
At night the moon is usually round and bright. People enjoy the moon, and they eat mooncakes. The mooncakes are the special food for this festival. And they are delicious. Most people like eating mooncakes.
根据短文内容,选择正确答案。
(
B
) 1. —When is the Mid-Autumn Festival?—It’s on August
15th
of the lunar calendar.A. 1st B. 15th C. 25th
(
A
) 2. —What are the lanterns like?—They are
red and round
.A. red and round B. blue and round C. yellow and round
(
C
) 3. —What do people eat when they enjoy the moon?—They eat
mooncakes
.A. biscuits B. bananas C. mooncakes
(
A
) 4. —Do most people like mooncakes?—
Yes, they do
.A. Yes, they do B. No, they don’t C. Yes, they don’t
答案:
七、1. B 2. A 3. C 4. A
查看更多完整答案,请扫码查看